Lifestyle Fairs

Lifestyle Fairs - la Palatul Noblesse

Noblesse Palace Christmas Fair, decembrie 2016

Imbracat in haine de sarbatoare, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace i-a invitat pe cei care i-au trecut pragul intr-o lume de poveste in care au putut descoperi cadouri unice si originale si s-au bucurat de farmecul sarbatorilor de iarna in cadrul unui targ de Craciun magic! Noblesse Palace Christmas Fair a reprezentat, pe parcursul a 7 zile de evenimente, o calatorie printre obiecte unice si interioare rafinate, printre gusturi si arome ce ne-au purtat in lumea de poveste a..

0,00 lei

Noblesse Palace Christmas Fair, 9 decembrie 2017- Christmas Party

Ca in fiecare an, o seara o dedicam partenerilor, clientilor si colindelor in jurul bradului. Anul acesta am intalnit oameni noi, oameni frumosi, care au petrecut alaturi de noi! Palatul Noblesse – Lifestyle Palace se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru evenimentul dumneavoastra, fiind un spatiu dedicat elegantei clasice, impunator si fascinant prin fiecare detaliu architectural care se gaseste in salile sale, dar unde tehnologia moderna a fost integrata perfect. I..

0,00 lei

Noblesse Palace Christmas Fair, 8 decembrie- „Santa Claus is coming…to Palace”

Pe 8 decembrie Moș Crăciun a fost ademenit la palat de vocile calde ale corului de copii “150 de zambete”. Acesta a venit încărcat de daruri multe pentru toți copiii cuminți. De asemenea, am admirat ținutele prezentate de It KIDS- Art school & modelling agency .  Pastry Chef Alisia  a gătit  muffins, biscuiți și decoruri minunate.  Iar Biblioteka Hub a fost transformată în Biblioteka Café pe toată perioada târgului.   Loredana Preda, CEO Noblesse Grup International, a d..

0,00 lei

Noblesse Palace Christmas Fair, 8 decembrie 2017- Bal Caritabil

Imbracat in haine de sarbatoare, Palatul Noblesse- Lifestyle Palace si-a asteptat vizitatorii intre 8 si 10 decembrie intr-o calatorie printre obiecte unice si interioare rafinate, cu surprize si momente deosebite. Targul a fost deschis cu Noblesse Palace Christmas Ball, un bal caritabil devenit deja o traditie a Asociatiei Culturale Noblesse in care au fost licitate produse si lucrari de arta pentru a sustine Fundatia “Sansa la Viitor”. Printre artistii si designerii care..

0,00 lei

Noblesse Palace Christmas Fair, 7 decembrie 2018- „Christmas Party”

A doua zi a târgului, “Christmas Party”, s-a dovedit a fi o zi plină de socializare și interacțiune. Paharele de cristal frumos decorate au fost admirate de fiecare vizitator în parte. Băuturi îmbietoare, pregătite de Stalinskaya, au ademenit oamenii în palat, unde au fost încântați de vocea fermecătoare a artiștilor de la Opera Națională București. Pe note de vioară Graziella ne-a pătruns în gânduri și în suflet.  Iar  Chef Laura a pregătit un workshop culinar pentru doamne ..

0,00 lei

Noblesse Palace Christmas Fair, 6 decembrie 2018- „Bal Caritabil”

Noblesse Palace Christmas Fair 2018: o încântare pentru toate simțurile! Arome tentante, strălucire festivă, toate sunetele minunate ale sezonului și un ospăț delicios! Povestea a început pe data de 6 decembrie, odată cu  cea de a III-a ediție de Noblesse Palace Christmas Fair. Vizitatorii au fost întâmpinați de stand-urile frumos decorate de cadouri originale și creative. Jazzy Jo ne-a oferit un concert minunat, plin de culoare și pasiune. Iar Chef Ștefan Popescu ne-a îm..

0,00 lei

Noblesse Palace Christmas Fair, 10 decembrie- Santa Claus is coming to… palace

În această perioadă a anului ne aflăm în domeniul povestilor și al viselor, asadar, duminica am avut o seară dedicată în special copiilor, când l-am așteptat cu toții pe Moș Crăciun sa imparta daruri celor mici. Sponsori ai evenimentului: ALKA, Colgate Palatul Noblesse – Lifestyle Palace se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru evenimentul dumneavoastra, fiind un spatiu dedicat elegantei clasice, impunator si fascinant prin fiecare detaliu architectural care se gaseste ..

0,00 lei

Noble Drinks Fair

Degustare de bauturi rafinate, seri de networking si o atmosfera de exceptie la Noble Drinks Fair & Networking Events Noble Drinks Fair & Networking Events, al doilea eveniment din seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs organizata de Palatul Noblesse – Lifesyle Palace s-a desfasurat intre 13 si 15 octombrie si a intampinat vizitatorii intr-un mediu intim si nobil ideal pentru degustarea de bauturi fine oferite de brand-uri de renume si pentru evenimente de networking de cal..

0,00 lei

Luxury Lifestyle Fair, 2016

Trei zile de rafinament si eleganta la Palatul Noblesse: Luxury Lifestyle Fair Organizata sub egida Palatului Noblesse – Lifestyle Palace, prima editie „Luxury Lifestyle Fair” a adus in fata vizitatorilor un mix rafinat intre seri cu evenimente speciale, de la degustari de vin, la cooking show, si expozitie cu vanzare, oferita de branduri de inalta clasa. Produse si servicii de top si-au prezentat publicului povestea seducatoare si unica, de la piese de design interior ..

0,00 lei

Fashion & Design Market, 20-21 Mai

Class not Mass Fashion & Design Market este ediția pilot a unei serii de evenimente powered by Molecule F și Palatul Noblesse – Lifestyle Palace. Class not Mass se desfășoară între 20 și 21 mai, în fiecare zi între 10:00 -19:00 și vine cu un concept diferit de pop up store, cu o selecție strictă organizată pe categorii și bineînteles o experiență de shopping, leisure și lifestyle. Class not Mass Fashion & Design Market este un regat multi-brand activ doar pentru două zile,..

0,00 lei

Exclusive Beauty & Fashion

Exclusive Beauty & Fashion Shows – design, arta si lifestyle la Palatul Noblesse Exclusive Beauty & Fashion Shows, al treilea eveniment din seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs organizata de Palatul Noblesse- Lifesyle Palace s-a desfasurat intre 17 si 19 noiembrie, si a reunit designul, arta si lifestyle-ul, oferind o experienta de shopping unica vizitatorilor. Pe langa un mix inedit de piese vestimentare, accesorii si produse de beauty, serile din cadrul Exclusive Bea..

0,00 lei

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)