Concerte si spectacole private

Concerte si spectacole private - la Palatul Noblesse

Concert pian - Scoala Happy Piano

Ne face placere sa va prezentam un proiect drag sufletului nostru, un eveniment plin de zambete, inocenta si vibratii muzicale. In luna septembrie am fost gazdele scolii Happy Piano care a sustinut un recitatul la pian in gradina boema a Palatului Noblesse.  Gradina Palatului Noblesse este cea mai reusita alegere pentru evenimente in aer liber Bucuresti. Copiii extrem de talentati si o profesoara pe masura, ne-au delectat cu piese celebre din repertoriul muzicii clasic..

0,00 lei

Sarbatori de poveste la Palatul Noblesse – Decembrie 2014

Atmosfera primitoare a Palatului Noblesse este cadrul perfect pentru a trai experienta unica a unui Craciun de poveste. Si cum de Craciun totul este posibil, iar visele devin realitate la Palat, petrecerea dumneavoastra va fi unica, fiind o evadare intr-un univers desprins din basme, o armonioasa impletire a artelor culinare, a traditiilor, a povestilor pentru copii, a muzicii si dansului. Inca de la intrare va va intampina bradul impodobit, iar miresmele de cozonaci, de g..

0,00 lei

Parteneriat spectacol”Regal de balet”

Gala „Regal de Balet la TNB” este un spectacol al excelenței coregrafice! Bucuria împlinirii a o sută de ani de la Marea Unire va fi redată prin fiecare piruetă a balerinilor renumiți precum: Iana Salenko și Dinu Tămăzlăcaru – Berlin State Ballet, Marina Minoiu și Emerson Moose – The Royal Danish Ballet, Robert Enache, Andra Ionete și  Răzvan Cacoveanu – Opera Națională București. Acestor balerini li se vor alătura Tudor Moldoveanu și Alexandra Pera – Czech National Ballet, M..

0,00 lei

Opera, but not too loud, octombrie 2014

La Palatul Noblesse- Centrul de Arte si Evenimente a avut loc in data de 14 octombrie, primul concert privat, un concept nou propus de Asociatia Culturala Noblesse, care are ca scop promovarea valorilor culturale romanesti intr-un cadru unic conferit de frumoasa cladire monument istoric. Concertul organizat -„Opera, but not too loud”- i-a avut ca protagonisti pe tenorul Vlad Mirita si baritonul Iordache Basalic care au initiat un dialog muzical menit sa faca din muzica de ope..

0,00 lei

Lansare cursuri Noblesse Academy si Arttis Academy, februarie 2019

Pe 28 februarie Noblesse Academy a lansat alaturi de Arttis Academy cursurile de dezvoltare personala prin actorie si muzica. Workshop-urile vor fi prezentate intr-o maniera cat mai creativa astfel incat fiecare participant sa se simta in largul sau si sa fie gata sa invete lucruri noi care il vor ajuta mai departe. Dintre cursurile care se vor tine la Palatul Noblesse se numara: “Jocul si rezolvarea problemelor prin creativitate”, “Cum te tine perfectionismul blocat”, Tehnic..

0,00 lei

Eminescu, Eternul Phoenix

  Asociația ANCE EUROPE a organizat în data 28 ianuarie 2018 la Palatul Noblesse din București evenimentul cu titlul “Eminescu, eternul Phoenix”. Evenimentul este parte a proiectului „Bătrânul Phoenix” – simboluri ale imaginarului eminescian în muzica românească”, proiect realizat cu Ministerul Culturii si Identității Naționale, care își propune să deschidă o dezbatere contemporană cu privire la influența poeziei eminesciene asupra muzicii românești, cu preponderență folk ..

0,00 lei

Art of classic, iunie 2016

The Art of Classic a fost evenimentul care a încheiat expoziția de artă Fusion Arts, expoziție parte din Romanian Design Week ce s-a desfăsurat în perioada 21 mai-5 iunie. Am sărbătorit cele 16 zile de expoziție, în care am adunat operele a peste 45 de artiști naționali și internaționali. Evenimentul s-a adresat celor ce apreciază artă, indiferent de modul în care ea se manifestă. Ne-am bucurat de prezența marelui pianist Yoichi Tajiri care ne-a încântat cu un concert de pian..

0,00 lei

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)