Sedinte foto

Sedinte foto - la Palatul Noblesse

Gazda interviurilor legendare cu Dan Negru si invitatii sai a fost Palatul Noblesse

“Trăim timpuri în care cei care ar trebui să tacă vorbesc şi cei care ar trebui să vorbească tac. „Legendele” e un proiect care pleacă de la o vorbă pe care mi-a spus-o Mircea Albulescu, demult: „Apucă-te de arheologie, Dănuţ! Caută-i pe ăia care au făcut lucruri şi vorbeşte cu ei!”.  Am stat adeseori lângă oameni care au făcut istorie în breasla lor şi niciodată n-am apucat să vorbesc cu ei dincolo de formatele tv în care eram implicaţi. Pe mulţi i-am pierdut! Incerc să r..

0,00 lei

Sedinta Foto Comerciala- Friends Studio

  Sedinta Foto Comerciala- Friends Studio Palatul Noblesse este o locatie unica in Europa care abunda de istorie, poveste si frumos. Odata ce pasesti in acest univers vei fi fermecat de tablourile impozante, camerele decorate in stil baroque, elementele originale din 1881 si de tavanul din salonul principal, pictat manual. Sedinta foto Rochii de Mireasa Friends Studio a optat pentru o locatie speciala pentru aceasta sedinta foto comerciala, o locatie care sa s..

0,00 lei

Shooting editorial by Dy Fashion - iulie 2021

Palatul Noblesse, clădire monument istoric complet restaurată și consolidată la cele mai înalte standarde, unic în Europa, este o locatie versatila ce poate gazdui evenimente diverse, de la expozitii, vernisaje, gale, pana la editoriale foto, filmari sau evenimente private. Amenajarea Palatului Noblesse este o incursiune in mai multe perioade si stiluri, combinate armonios pentru a crea interioare cu adevarat exclusiviste si versatile. Dy Fashion, cel mai mare magazin o..

0,00 lei

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)