Cursuri & Workshops

Cursuri & Workshops - la Palatul Noblesse

Marketing Masterclass in Bibliotek Hub

Mihaela Muresan a organizat luna trecuta in Biblioteka Hub a Palatului Nobleese un Marketing Masterclass adresat celor care isi doresc sa își îmbunătățească activitatea de marketing și să învețe cum se trasează firul roșu de la strategie la execuție. Pe parcursul celor 3 zile de curs, participantii au descoperit ce înseamnă o strategie de marketing și cum susține aceasta o afacere, despre cum se împletește cu strategia de branding și mai apoi cum ajunge sa fie implementată..

0,00 lei

Esecuri si reusite in antreprenoriatul feminin - by Elite Business Women

Miercuri, 29 Septembrie a avut loc in cadrul Palatului Noblesse, evenimentul de business networking & antreprenoriat marca #EBWC ”Esecuri si Reusite. Antreprenoriat Feminin Romanesc”. Elite Business Women a pornit cu un grup de femei care discutau in mediul online despre importanta antreprenoriatului feminin in societatea moderna, iar astazi a devenit cea mai mare companie de educatie antreprenoriala feminina din Romania, depasind 12.000 de antreprenoare la nivel national,..

0,00 lei

Evenimente corporate - Cursuri Institutul de Marketing

  Gazde a sute de evenimente corporate si nu numai, Palatul Noblesse, isi deschide portile in anul 2020 pentru cursurile Institutul de Marketing.   Evenimente corporate- Biblioteka Hub Biblioteka Hub a fost alegerea ideala pentru cursurile de marketing sustinute de Institutul de Marketing. Situata la demisolul palatului, cu acces direct din gradina si cu un design vintage, Biblioteka Hub este ideala pentru cursuri, conferinte, training-uri, workshop-uri etc. Capa..

0,00 lei

Workshop Google Analytics- aprilie 2019

  La Palatul Noblesse, a avut loc in Biblioteka workshop-ul Google Analytics sustinut de Elena Dobre. Cursantii au invatat sa utilizeze segmente avansate in rapoarte, sa parametreze obiective de business relevante pentru site-ul lor si sa identifice datele. ..

0,00 lei

Selling Luxury, ianuarie 2019

  La Palatul Noblesse a avut loc pe 30 ianuarie workshop-ul „Selling Luxury”. Aici s-au abordat diferite tehnici pentru dezvoltarea relatiei cu clientii si intelegerea brand-urilor de lux. Interioarele palatului s-au dovedit a fi potrivite pentru tema atelierului, fiind un loc in care luxul este imbracat in eleganta si rafinament. Acesta este dedicat evenimentelor exclusiviste de inalta clasa. ..

0,00 lei

Selling Luxury – workshop despre industria luxului, noiembrie 2018

La Palatul Noblesse a avut loc workshopul “Selling Luxury”. S-au dezbătut teme precum „Universul luxului, Paradoxurile luxului, Produsul de lux, Serviciile de lux, Cum se construiește un brand de lux?, Luxury retail”. Speakeri: Tatiana Balaban, Aura Cercel. ..

0,00 lei

Masterclass Alina Neacsa & Timo Bolte- August, 2019

Pe data de 10 si 11 August, Palatul Noblesse, cladire istorica din Bucuresti,   s-a transformat intr-un taram fermecat al florilor la evenimentul „Masterclass Alina Neacsa & Timo Bolte” .Aici Alina Neacsa impreuna cu o echipa talentata de floristi, au creat alaturi de celebrul forist german Timo Bolte, buchete luxury, de un rafinament aparte. Fiecare aranjament floral a fost gandit in functie de design-ul incaperii, fiind folosite la realizarea lor 10.000 de flori. Palatul..

0,00 lei

Marketing Essentials – Cum sa obtii pozitia dorita in piata, martie 2019

Mihaela Muresan a sustinut in Biblioteka workshop-ul „Marketing Essentials – Cum sa obtii pozitia dorita in piata”, printre care s-au abordat subiecte precum segmentarea pietei, mixul de comunicare, setarea obiectivelor de marketing. In Biblioteka se pot organiza evenimente de networking, evenimente culturale, workshop-uri, ateliere. ..

0,00 lei

Leadership program by BWFR -August 2019

La Palatul Noblesse a avut loc Leadership program by BWFR (Business Women Forum Romania). Un workshop dedicat femeilor antreprenoare cu dorinta de invatare continua. Palatul Noblesse este o cladire monument istoric, situata in centrul Bucurestiului. Leadership program by BWFR face parte dintr-un program care include o parte teoretica ce se deruleaza pe o perioada de 9 luni si o parte practica pe o perioada de 2 luni. Programul isi propune sa aprofundeze cunostintele de lea..

0,00 lei

Leadership program by Business Women Forum Romania, martie 2019

La Palatul Noblesse, cladire monument istoric situata in centrul Bucurestiului, Business Women Forum Romania a organizat un workshop dedicat femeilor antreprenoare cu dorinta de invatare continua. Workshop-ul face parte dintr-un program care include o parte teoretica ce se deruleaza pe o perioada de 9 luni si o parte practica pe o perioada de 2 luni. Programul isi propune sa aprofundeze cunostintele de leadership, sa ajute la dezvoltarea  unor lideri de calitate in diverse do..

0,00 lei

Institutul de Marketing- „Marketing Gateway – Curs intensiv”, iunie 2019

In Biblioteka a avut loc Marketing Gateway – Curs intensiv, in care au fost abordate concepte de marketing de la A la Z. Cursul este organizat de Institutul de Marketing. Biblioteka este apreciata pentru facilitatile pe care le ofera pentru realizarea de workshop-uri, conferinte, sedinte, evenimente de networking. Cursul este destinat celor care doresc sa intre in domeniul marketingului si au nevoie de un suport teoretic necesar pentru a-si atinge obiectivele. Sala de even..

0,00 lei

Institutul de Marketing, “Digital Gateway: Curs intensiv de marketing digital”, februarie 2019

Pe data de 15 februarie “Institutul de Marketing” a sustinut la Palatul Noblesse “Digital Gateway: Curs intensive de marketing digital”. S-au discutat strategii de maketing prin continut pe Facebook si strategii digitale care generează rezultate de business. ..

0,00 lei

Din suflet pentru copii, eveniment caritabil, martie 2019

Balul caritabil ” Din suflet pentru copii”, a fost organizat de Asociația Meriți Iubire la Palatul Noblesse. Obiectivul a fost strangerea fondurilor necesare pentru construirea gradinitei din Belcesti.   ..

0,00 lei

Creative Ideas- workshop, februarie 2019

deile creative prind viata in Biblioteka Hub. Locul perfect pentru organizarea de evenimente private, evenimente exclusiviste, workshop-uri, teambuilding-uri. Lasa-te inspirat de design-ul industrial al locatiei si impresioneaza-ti invitatii de fiecare data. ..

0,00 lei

Afişare 1 - 15 din 18 (2 pagini)