Sedinte foto personale

Sedinte foto personale - la Palatul Noblesse

Editorial foto by Catinca Negut

Palatul Noblesse, o bijuterie arhitecturala in inima Bucurestiului, ofera spatii spectaculoase si versatile pentru editoriale foto inedite. Marturie stau sedintele foto gazduite de noi de-a lungul timpului, dar și ultimul editorial foto realizat de o tanara extrem de talentata, care pe noi ne-a cucerit pe deplin. Catinca Negut este studenta la “Istituto Europeo di Design” din Barcelona, iar in prezent colaboreaza cu diverse publicatii de moda si designeri celebri. Totod..

0,00 lei

Sedinte Foto de Nunta Profesioniste

Palatul Noblesse este un loc romantic unde toate povestile de dragoste devin realitate, creand cele mai frumoase sedinte foto de nunta.  Cladire monument istoric din Bucuresti, inca din 1881 inspira de fiecare data prin eleganta sa care a dainut de-a lungul timpului. Este perfect pentru realizarea de evenimente premium in Bucuresti, evenimente private , nunta de lux sau un botez exclusivist. Interioarele sale versatile se bucura de un design aparte care creeaza un cadru de..

0,00 lei

Sedinta foto Victoria Davies – VP Country Manager-Discovery Networks

Elegantele birouri ale Group-ului Noblesse, din cadrul Palatului Noblesse, au fost gazda unei sedinte foto inedite. VP Coutry Manager-ul Discovery Networks, Victoria Davies, s-a indragostit atat de mult de maniera in care arhitectii nostri din cadrul Studio Insign, au oferit personalitate mediului de lucru, prin intermediul stilului industrial vintage, incat aceasta a fost locatia aleasa pentru sedinta foto asociata interviului din revista BIZ. Surpriza a fost sporita de cont..

0,00 lei

Sedinta foto nunta, iunie 2015

  Sedinta foto de nunta la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace ..

0,00 lei

Sedinta Foto Nunta

Palatul Noblesse isi pastreaza romantismul prin indentitatea pe care si-a creat-o de-a lungul timpului, fiind ideal pentru sedinta foto nunta. Inca din 1881 isi mentine farmecul precum o bijuterie plasata direct in inima Bucurestiului. Arhitectura sa eclectica incanta privirea tuturor celor care ne calca pragul. Palatul este complet consolidat si restaurat, reunind sub acelasi acoperis tehnologia prezentului cu eleganta de odinioara. Stucaturile, sobele si caramida au fost..

0,00 lei

Sedinta foto de nunta, noiembrie 2016

Acest cuplu si-a dorit o locatie deosebita pentru a imortaliza unul dintre cele mai frumoase momente din viata lor, iar Palatul Noblesse s-a dovedit a fi alegerea ideala. Incaperile amenajate in stiluri diferite le-au oferit cadrul perfect pentru a crea amintiri de neuitat. ..

0,00 lei

Sedinta foto Ana Morodan martie 2015

Va prezentam inca una dintre frumoasele sedinte foto realizate in cadrul Palatului Noblesse: ..

0,00 lei

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)