Botez

Botez - la Palatul Noblesse

Botez familia Cobilinschi, mai 2022

Petrecerea de botez, primul eveniment al copilului tau, primul lui contact cu toti cei apropiati, este un eveniment cu o incarcatura emotionala puternica. Atat slujba religioasa, cat si petrecerea de botez, vor ramane in amintirea voastra si a invitatilor, iar locatiile alese vor juca un rol important in crearea unui eveniment cu adevarat special si memorabil. Amplasat in centrul istoric al Bucurestiului, in imediata apropiere a Bisericii Sfintilor, Palatul Noblesse re..

0,00 lei

Botez, familia Micu, aprilie 2022

Botezul este un eveniment cu totul aparte, incarcat de emotie si semnificatii, un moment unic in viata copilului, dar si a parintilor. Organizarea unui botez necesita la fel de multa implicare, daruire si, desigur, profesionalism ca in cazul oricarui alt eveniment, iar in cadrul Palatului Noblesse evenimentul tau va fi personalizat in detaliu, de la decorarea si amenajarea salilor pana la alegerea meniului de mancare si bauturi. Palatul Noblesse, o locatie plina de isto..

0,00 lei

Aniversare 1 an Amiray Zeed, aprilie 2022

Prima aniversare a copilului vostru este un moment extrem de emotionant, o zi care va ramane pentru totdeauna in amintirea voastra ca parinti si despre care si el isi va dori sa ii povestiti peste ani. Fie ca alegeti o petrecere cu familia si multi prieteni sau ceva foarte restrans, organizarea acestei aniversari merita toata atentia si implicarea voastra. Familia Zeed, si-a dorit pentru aniversarea de 1 an a baietelului lor, Amiray, o petrecere desprinsa din povesti, i..

0,00 lei

Botez familia Voicu, februarie 2022

Botezul este un eveniment cu totul aparte, incarcat de emotie si semnificatii, un moment unic in viata copilului, dar si a parintilor. Desi in general astfel de petreceri sunt mai restranse, de multe ori se poate intampla ca petrecerea de botez sa capete aceeasi amploare ca si nunta. Organizarea unui botez necesita la fel de multa implicare, daruire si, desigur, profesionalism ca in cazul oricarui alt eveniment. In cadrul Palatului Noblesse, fiecare eveniment este perso..

0,00 lei

Botez, familia Cotenescu, februarie 2022

Botezul reprezinta un moment unic, atat in viata copilului dar si a parintilor, un eveniment incarcat de emotie si semnificatii. Atat slujba religioasa, cat si petrecerea ce va avea loc dupa, vor ramane in amintirea voastra si a celor aproapiati pentru totdeauna, iar locatiile alese vor juca un rol important in crearea unui eveniment cu adevarat special si memorabil. Amplasat in centrul istoric al Bucurestiului, in imediata apropiere a Bisericii Sfintilor, Palatul Nobless..

0,00 lei

Botez Vis de iarna, ianuarie 2022

Petrecerea de botez se numara printre evenimentele cele mai incarcate de emotie si bucurie. Desi in general astfel de petreceri sunt mai restranse, de multe ori se poate intampla ca petrecerea de botez sa capete aceeasi amploare ca si nunta. Organizarea unui botez necesita la fel de multa implicare, daruire si, desigur, profesionalism ca in cazul oricarui alt eveniment. In cadrul Palatului Noblesse, fiecare eveniment este personalizat in detaliu, de la decorarea si amen..

0,00 lei

Botez, familia Boureanu, octombrie 2021

Botezul este primul eveniment al copilului tau, primul contact cu toti cei apropiati si prima aniversare petrecuta impreuna dintre toate cele ce vor urma, un eveniment incarcat de emotie si semnificatii. Tocmai de aceea, locatia pentru botez trebuie sa fie una cu adevarat speciala. Amplasat in centrul istoric al Bucurestiului, in imediata apropiere a Bisericii Sfintilor, Palatul Noblesse reprezinta o adevarata bijuterie ahitecturala si culturala, un adevărat centru de even..

0,00 lei

Botez,familia Pojar, octombrie 2021

Botezul si nunta sunt doua evenimente cu o importanta aparte in viata oricarui om, momente care vor dainui in amintirea fiecaruia pentru totdeauna. Botez de poveste, nunta la palat, locatie privata de nunta si botez in Bucuresti, toate cautarile familiei Pojar si-au gasit raspunsul la Palatul Noblesse. Ei si-au dorit o locatia speciala, unde sa celebreze alaturi de familie si prietenii apropiati, atat cununia lor religioasa, cat si botezul fiicei lor. Din primul..

0,00 lei

Botez, familia Raican, octombrie 2021

Botez de poveste, petreceri de botez in Bucuresti, locatie privata de botez in Bucuresti, botez in Bucuresti, toate cautarile familiei Raican si-au gasit raspunsul la Palatul Noblesse. Botezul este un eveniment cu totul aparte, incarcat de emotie si semnificatii, un moment unic in viata copilului, dar si a parintilor. Amplasat in centrul istoric al Bucurestiului, in imediata apropiere a Bisericii Sfintilor, Palatul Noblesse reprezinta o adevarata bijuterie ahitecturala ..

0,00 lei

Botez de poveste la Palatul Noblesse

  Botezul este un eveniment cu totul aparte, incarcat de emotie si semnificatii, un moment unic in viata copilului, dar si a voastra ca parinti. Atat slujba religioasa, cat si petrecerea ce va avea loc dupa, vor ramane in amintirea voastra si a celor aproapiati pentru totdeauna, iar locatiile alese vor juca un rol important in crearea unui eveniment cu adevarat special si memorabil.   Amplasat in centrul istoric al Bucurestiului, in imediata apropiere a Bisericii Sf..

0,00 lei

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)