Evenimente Corporate

Evenimente Corporate - la Palatul Noblesse

Gala Femeilor Care Daruiesc Sanatate. Editia a 4-a

Gala Femeilor Care Daruiesc Sanatate. Editia a 4-a In luna decembrie 2019, Palatul Noblesse a gazduit un eveniment deosebit, Gala Femeilor Care Daruiesc Sanatate.  Evenimentul se afla la a 4 –a editie şi este menit sa promoveze un stil de viata sanatos. Gazda evenimentului a fost Florentina Opris. Doamnele castigatoarele ale acestei editii: Elisabeta Lipa, Marilena V Ardelean, Irina Deleanu, Claudia Badea, Clara Bomboe, Asociatia Samas, Oana Cuzino si Andreea Marin! Ne-am ..

0,00 lei

„Dream’s Balloon”, eveniment Asociaţia Zetta

„Dream’s Balloon”, eveniment dedicat femeilor diagnosticate cu cancer In luna noiembrie 2019, la Palatul Noblesse a avut loc un eveniment deosebit, “Dream‘s Balloon” sustinut de Asociaţia Zetta.  Evenimentul “Dream’s Balloon”, se aflã la a 6 –a ediţie şi este menit sã aducã zâmbete pe chipul femeilor diagnosticate cu cancer. Dream’s Balloon nu e un tratament medicamentos., este un gest de umanitate. Este un proiect din suflet, despre si pentru suflete! Ne-am bucurat împreu..

0,00 lei

„Carti de marketing de nota 10” – Institutul de Marketing

„Carti de marketing de nota 10” – Institutul de Marketing In data de 10.12.2019, Palatul Noblesse a gazduit in Sala Biblioteka Hub evenimentul „Carti de marketing de nota 10”, sustinut de Institutul de Marketing. In cadrul evenimentului s-a discutat despre marketing adaptat la realitatile locale, copywriting si slogane. Invitati speciali ai evenimentului au fost Florin Dumitrescu, PhD si Petre Barbu. Cartile au beneficiat si de autograful autorului. Palatul Noblesse est..

0,00 lei

Workshop Google Analytics- aprilie 2019

  La Palatul Noblesse, a avut loc in Biblioteka workshop-ul Google Analytics sustinut de Elena Dobre. Cursantii au invatat sa utilizeze segmente avansate in rapoarte, sa parametreze obiective de business relevante pentru site-ul lor si sa identifice datele. ..

0,00 lei

Strategii pentru profit. Mentalitate pentru succes. Ianuarie, 2019

In Biblioteka Hub a avut loc evenimentul “Strategii pentru profit. Mentalitate pentru succes.” organizat de Antoaneta Banu. S-a dovedid a fi o seara productiva, in care am invatat foarte multe lucruri despre schimbarile socio-economice. Iar cel mai mult ne-au incantat cuvinetele spuse de Antoneta despre locatia noastra: “De curand am organizat in Biblioteka „Seara deschisa Strategii pentru profit. Mentalitate pentru profit. Am avut tot ceea ce am dorit, promt, eficace si c..

0,00 lei

Selling Luxury, ianuarie 2019

  La Palatul Noblesse a avut loc pe 30 ianuarie workshop-ul „Selling Luxury”. Aici s-au abordat diferite tehnici pentru dezvoltarea relatiei cu clientii si intelegerea brand-urilor de lux. Interioarele palatului s-au dovedit a fi potrivite pentru tema atelierului, fiind un loc in care luxul este imbracat in eleganta si rafinament. Acesta este dedicat evenimentelor exclusiviste de inalta clasa. ..

0,00 lei

Selling Luxury – workshop despre industria luxului, noiembrie 2018

La Palatul Noblesse a avut loc workshopul “Selling Luxury”. S-au dezbătut teme precum „Universul luxului, Paradoxurile luxului, Produsul de lux, Serviciile de lux, Cum se construiește un brand de lux?, Luxury retail”. Speakeri: Tatiana Balaban, Aura Cercel. ..

0,00 lei

Sabon Colecţia ”Discover your Inner Light”

Palatul Noblesse, cadrul perfect pentru lansarea Colecţiei de Crăciun marca Sabon! Palatul Noblesse s-a transformat la final de noiembrie într-un cadru de poveste, înnobilat de aromele noii colecţii de Crăciun, marca SABON! Evenimentul a reunit jurnaliști, influenceri și vedete care s-au lăsat cuceriți de magia momentului, creat special pentru a atrage orice privire si simţ. Rând pe rând, saloanele de la parter ale Palatului Noblesse, s-au transformat în decorurile idea..

0,00 lei

Recrutare alternativa prin intermediul crowdsourcing, iulie 2019

La Palatul Noblesse a avut loc „Recrutare alternativa prin intermediul crowdsourcing”. Workshop-ul a fost sustinut in Biblioteka, sala de evenimente creata special pentru evenimente de networking, corporate si lansari. Aceasta este perfect echipata cu toate facilitatile necesare pentru o intalnire de succes. Design-ul sau industrial a fost realizat de Studio inSIGN, fiind premiat pentru originalitatea sa. Iata care au fost speakerii prezenti la workshopul „Recrutare altern..

0,00 lei

Practical Insights: Digital & Marketing Metrics, mai 2019

Evenimentul Practical Insights: Digital & Marketing Metrics, a avut loc la Palatul Noblesse, cladire monument istoric aflata in inima Bucureștiului.  Teodora Șaguna, Head of Brand Marketing & Communication Romania, Fashion Days Group și Cristina Șerban, Product Marketing Manager, Bitdefender, au sustinut o discutie deschisa, in care au impartasit din experienta lor de specialisti de marketing.   ..

0,00 lei

Oxygen- „Lecțiile învățate …în 2018 sau în ultimii 100 de ani…”, noiembrie 2018

Palatul Noblesse a găzduit conferința „Lecțiile învățate …în 2018 sau în ultimii 100 de ani…”, organizat de Oxygen Events.  În cadrul conferinței s-a făcut o trecere prin istoria României cu prilejul sărbătoririi centenarului. De asemenea, Loredana Preda, CEO Palatul Noblesse, a fost premiată pentru  antreprenoriat în industrii creative. ..

0,00 lei

Obsentum, Ramon Monegal- mai 2019

In sala Baroque, recunoscuta pentru farmecul aparte pe care il detine, a avut loc evenimentul Obsentum, Ramon Monegal. In incaperile versatile ale Palatului Noblesse, cladire monument istoric pozitionata in centrul Bucurestiului, s-a creat o atmosfera magica si colorata. Peretii palatului si stucaturile reconditionate au fost imbracate intr-o in tente de violet. Tema produsului promovat s-a asortat perfect cu eleganta inspirata de design-ul unic al palatului. Invitatii s-a..

0,00 lei

Masterclass Alina Neacsa & Timo Bolte- August, 2019

Pe data de 10 si 11 August, Palatul Noblesse, cladire istorica din Bucuresti,   s-a transformat intr-un taram fermecat al florilor la evenimentul „Masterclass Alina Neacsa & Timo Bolte” .Aici Alina Neacsa impreuna cu o echipa talentata de floristi, au creat alaturi de celebrul forist german Timo Bolte, buchete luxury, de un rafinament aparte. Fiecare aranjament floral a fost gandit in functie de design-ul incaperii, fiind folosite la realizarea lor 10.000 de flori. Palatul..

0,00 lei

Afişare 1 - 15 din 51 (4 pagini)