Serate

Serate - la Palatul Noblesse

Serata „Belle Epoque”, octombrie, 2014

Centrul de Arta si Evenimente Palatul Noblesse organizeaza si gazduieste in luna octombrie, serata in stil “Belle Epoque”, o adevarata evocare a societatii elitiste bucurestene a inceputului de secol XX, fiind o reinviere a unor maniere de mult uitate, specifice Micului Paris. Serata Belle Epoque este un concept unic, fiind special dezvoltata pentru un segment de public premium din randul iubitorilor de arta, muzica si dans. In cadrul acestui eveniment exclusivist, armo..

0,00 lei

Serata interbelica Mon Amour, martie 2015

In Bucurestiul interbelic cu parfum de roze si povesti de iubire fermecatoare aveau loc in fiecare seara diferite serate tinute in casele protipendadei, iar incaperile rasunau de muzica buna, iar invitatii dansau pana spre zori. O astfel de atmosfera am reinviat in cadrul seratei interbelice Mon Amour din luna martie care a avut ca invitati oameni de seama din mediul de business, dar si personalitati culturale care au avut ocazia, pentru cateva ore, sa se delecteze cu deli..

0,00 lei

Serata Chic Mon Amour, mai 2015

Sub lumina candelabrelor si in acorduri de pian, invitatii seratei chic organizata in luna mai la Palatul Noblesse au avut ocazia sa traiasca asemenea protipendadei bucurestene din perioada interbelica. Saloanele elegante ale resedintei din str. Sfintilor nr 7 si-au primit oaspetii, unii aflandu-se pentru prima data in acest ambient magnific al Palatului Noblesse. Asemenea seratelor interbelice, s-au servit delicatese si s-a ascultat muzica buna in interpretarea unica a te..

0,00 lei

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)