Expozitii si Vernisaje

Expozitii si Vernisaje - la Palatul Noblesse

Vernisajul Swimming Flyer by Otilia Cadar

Seria evenimentelor culturale din acest an, a fost deschisa de vernisajul „Swimming Flyer” by Otilia Cadar. Oaspetii nostri au putut admira o colectie fascinanta de lucrari intr-un context cu totul special, in care arta s-a impletit cu eleganta frumoasei case monument istoric, redata de curand patrimoniului cultural bucurestean. ..

0,00 lei

Vernisaj Alexandra Jicol

„Autour Du Monde, De La Source, De Retour A La Source” Pe data de 23 septembrie a avut loc Expozitia: „Autour Du Monde, De La Source, De Retour A La Source” (În Jurul Lumii De La Sursă, Înapoi La Sursă „); „28 Art Project 2019”. Aceasta a fost gazduita de Palatul Noblesse, un important centru cultural. Actiunea a fost sustinut si de agentia de arta Fusion Arts. Alexandra Jicol este o artista renumita la nivel internatioanal. Ea a parasit tara in urma cu 16 ani si si-a p..

0,00 lei

ROCOCO UNLIMITED – Expoziţie de pictură, Oana Bîrsan, noiembrie 2016

Rococo – Unlimited Miercuri, 9 noiembrie 2016, de la ora 19.00, la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace (Strada Sfinţilor nr. 7) va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură „ROCOCO-UNLIMITED” al artistei Oana Bîrsan. O serie de tablouri inspirate din aşa numita epocă „galantă” vor recrea o lume bizară, fără limite, în fostul Palat al bancherului Berkovitz, celebru pentru stilul eclectic, dar şi pentru petrecerile pe care le-a găzduit. Este universul Rococo al pantofilor..

0,00 lei

Prima expozitie din Romania semnata de Henri Matisse – Capodopere ale artei grafice, aprile 2015

Asociatia Culturala Noblesse a organizat prima expozitie din Romania cu lucrari ale marelui artist Henri Matisse care a avut loc in perioada 8 aprilie-28 iunie 2015 la Palatul Noblesse. In expozitie au fost prezentate 83 de litografii si colaje semnate de celebrul Matisse, iar peste 1000 de vizitatori au trecut fost incantati de aceste lucrari exceptionale. Unele dintre lucrari fac parte din colectia Jazz, iar altele sunt ilustratii pentru cartea de poezii „Florileges des ..

0,00 lei

Mircea Romanescu – de la natura statica la peisaj – expozitie, noiembrie 2015-ianuarie 2016

Asociația Culturală Noblesse lansează proiectul „Arta în spațiul privat”, proiect dedicat integrării operelor de artă într-un cadru care oferă o viziune despre arta ca obiect decorativ în propriile locuințe. Prima expoziție a acestui proiect, „Mircea Romanescu – de la natură statică la peisaj”, reprezintă o introducere a privitorului în universul artistului Mircea Titus Romanescu. Opere caracterizate prin tușe drepte, inspirație cubistă și culori puternice, picturile preze..

0,00 lei

Lansare carte – ” Prontuario Poetico / Cazier Poetic „-Rodrigo Guzman Barros, februarie 2017

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace este locul in care evenimentele artistice si culturale sunt la ele acasa. Miercuri, 1 februarie 2017, acesta am gazdut lansarea cartii „Prontuario Poético / Cazier Poetic” scrisa de Rodrigo Guzmán Barros, consul Chile in Romania, unde ne-am bucurat de o atmosfera minunata. Cartea este rezultatul a 40 de ani de activitate poetica si cuprinde opere ce au castigat premii literare in tara de origine a autorului. Volumul, publicat in edit..

0,00 lei

Expozitia Mastile Creatiei- lumea vazuta prin sticla, iunie 2016

Credem in tinerii artisti si in puterea lor de a transmite mesaje interesante si pentru a-I spriji in parcursul lor artistic le gazduim vernisajele si expozitiile pline de culori si forme. Iulia Nastase a avut la Palatul Noblesse, pe 12 si 13 iulie, vernisajul expozitiei sale denumita „Mastile Creatiei”, iar Asociatia Culturala Noblesse s-a implicat activ in sustinerea acestui eveniment. In deschididerea vernisajului, publicul s-a putut bucura de un recital unic de muzica ..

0,00 lei

BeAbstract in Art by Liviu Mihai- spectacol de arta contemporana – Iunie 2014

La Palatul Noblesse a avut loc intr-o atmosfera selecta, dominata de arta, evenimentul cultural BeAbstract by Liviu Mihai in cadrul caruia au fost prezentate noile piese ale colectiei cu acelasi nume care se remarca prin elementele pictate manual. Gazda evenimentului a fost Palatul Noblesse – Lifestyle Palace oferind cadrul perfect pentru aceasta alegorie a simturilor si a artelor transpusa intr-un show artistic inedit. A fost un spectacol care a imbinat diferite forma ..

0,00 lei

Arta in spatiul privat cu Murgociu, Badea si Floreanu, aprilie 2016

Cea de-a treia expozitie din cadrul proiectului „Arta in spatiul privat” este dedicata artistilor Andreea Floreanu, Ovidiu Murgociu si Dan Badea si este organizata de Asociatia Culturala Noblesse impreuna cu UNICAT. Daca primele doua expozitii din proiect au fost expozitii personale, pentru cea de-a treia expozitie venim cu o abordare noua: trei artisti, trei modalitati diferite de a privi arta, trei stiluri diferite – toate imbinate in interioarele diverse si luxuriante ale ..

0,00 lei

#enjoybucharest- o initiativa de promovare a Bucurestiului pe plan international

Peste 50 de bloggeri de travel din diferite state s-au aflat la Bucuresti pentru a descoperi frumusetea capitalei noastre si pentru a o promova pe plan international. Vizitele la diferite muzee si institutii s-au incheiat cu o seara magica la Palatul Noblesse, o reinviere a atmosferei tipice caselor de la sfarsit de secol XIX. Bucate alese, conversatii interesante si muzica buna au fost doar cateva dintre elementele care au contribuit la seara memorabilia pregatita de echi..

0,00 lei

ARTS AFTER WORK- Meet & Greet 2019

FUSION ARTS EXPO 2019 Cand? 10 MAI ORA 18:00 Unde? PALATUL NOBLESSE STR. SFINITLOR NR. 7 INTRARE LIBERA Chiar dacă există întotdeauna ceva de făcut în București, pe 10 mai te invitam la ARTS AFTER WORK- Meet & Greet, un eveniment deschis spre dezbatere, parte a evenimentului Fusion Arts Expo 2019! În acest an, suntem mai mult ca niciodată dedicați conectării arhitecților și designerilor cu tinerii artisti, oferindu-va tot sprijinul nostru pentru modul în car..

0,00 lei

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)