Ziua Porților Deschise la Palatul Noblesse, februarie 2023

Pe strada Sfinților, la numărul 7, găsim impresionantul Palat Noblesse, o frumoasă clădire istorică, cu o arhitectură deosebită, fiind prima clădire eclectică din zonă. A fost proiectată și ridicată de unul dintre cei mai cunoscuți arhitecți români – Alexandru Săvulescu, cel care a construit și Muzeul de Istorie, dar și multe alte clădiri din București.

ziua portilor deschise la palatul noblesse

Ziua Porților Deschise a fost un prim eveniment dintr-o serie lungă, prin care ne-am dorit să facem cunoscut acest palat, precum și serviciile pe care le oferim, organizatorilor de evenimente, agențiilor de evenimente, agențiilor de turism și nu numai.

Cei prezenți la Ziua Porților Deschise au avut ocazia de a descoperi frumusețea și eleganța acestei clădiri istorice, într-un tur privat prezentat de reprezentanții Palatului Noblesse. De asemenea, au descoperit sălile versatile ale palatului, începând cu cele din superbul parter potrivite pentru o gamă variată de evenimente corporate (conferințe, cine de gală, prezentări de produs și multe altele) și continuând cu sălile de la etaj, potrivite pentru mici înâlniri de business. O surpiză plăcută pentru participanți, a fost Biblioteka Palatului Noblesse, un spațiu cu un design urban – industrial, potrivit pentru conferințe, traininguri, team building-uri, cooking sessions și multe altele.

Ziua Porților deschise la Palatul Noblesse un prim eveniment dintr-o lungă serie de evenimente de prezentare

Palatul Noblesse poate găzdui cu succes evenimente corporate high class. Echipa noastră are experiența a sute de evenimente organizate, iar atuul principal este acela de a crea evenimente 100% personalizate, care se pliază nevoilor și exigențelor fiecărui client.

Palatul Noblesse este un spațiu mai atipic. Parterul este alcătuit din 5 săli elegante, cu design diferit. Sala Baroque, care este sala centrală, poate găzdui până la 50 de persoane în aranjament teatru. Dispune de videoproiector, ecran, sistem de sonorizare, WiFi, flipchart și alte consumabile.

Parterul Palatului Noblesse, în cele 5 săli ale sale, poate găzdui până la 200 persoane în aranjament cocktail.

Biblioteka Hub este un spațiu cu un design industrial-urban, care poate acomoda tot pâna la 50 persoane în aranjament teatru. Dispune de videoproiector, ecran, sistem de sonorizare, flipchart, consumabile, WiFi și tot ce ai nevoie pentru un eveniment corporate de succes. În plus, dispune de bucătărie proprie, compet utilată, care poate fi folosita pentru livecooking.

Grădina Palatului Noblesse, cu o suprafață de 600 mp, este un loc perfect pentru organizarea evenimentelor în aer liber.

De asemenea, Palatul Noblesse este sediul biroului de arhitectură de interior Studio Insign  și al showroom-ului exclusivist, Noblesse Interiors.

Ziua Porților deschise la Platul Noblesse

Ziua Porților Deschise a fost un eveniment deosebit pentru organizatorii de evenimente, de a descoperi această superbă clădire și de a lua în considerare acest loc pentru viitoarele evenimente pe care le vor organiza.

Ziua Porților Deschise de la Palatul Noblesse a fost un succes și a oferit oamenilor din industria turistică și a organizării de evenimente ocazia să descopere unul dintre cele mai elegante și apreciate spații pentru evenimente din București. Palatul Noblesse a demonstrat încă o dată că este un loc deosebit, cu o istorie bogată și servicii de înaltă calitate, disponibil pentru acomodarea oricărui tip de eveniment corporate sau eveniment privat.

Ziua Porților Deschise la Palatul Noblesse, februarie 2023 - Palatul Noblesse
Ziua Porților Deschise la Palatul Noblesse, februarie 2023 - Palatul Noblesse
Ziua Porților Deschise la Palatul Noblesse, februarie 2023 - Palatul Noblesse
Ziua Porților Deschise la Palatul Noblesse, februarie 2023 - Palatul Noblesse