Urban Garden Party, Iulie 2018

Urban Garden Party

Urban Garden Party reprezinta o noua lume a artistilor cu creativitate interdisciplinara. Misiunea noastra este sa cautam, sa cultivam si sa gestionam indivizi cu talente diverse.

Artistii selectionati in cadrul editiei din iulie, si-au expus lucrarile in aer liber. Lucrarile au facut parte din categoriile: Sculptura, Desen live, Design de produs si Amazing Art We Haven’t Thought Of.

Nopti de filme in aer liber, muzica live, jocuri, toate au dat nastere la ceea ce a fost o petrecere in aer liber pentru a sarbatori designul in toate formele lui. Desigur, toate aceste activitati au fost insotite de bauturi si un food truck cu alimente proaspete.

Daca vara ar avea un soundtrack, ar fi cu siguranta unul semnat TCFC (that couch funk collective). Cu o selectie fina de piese in care bate inima funk-ului, cei de la TCFC au reusit sa scoata party animal-ul din oricine ajunge in bataia boxelor.

Pe 28 Iulie, in gradina Palatului Noblesse, timpul s-a oprit in loc!

Urban Garden Party by Fusion Arts este un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse. Promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public artisti din diferite domenii prin manifestari diverse: expozitii, vernisaje, petreceri urbane, targuri sau festivaluri.

Intrarea la eveniment a fost libera!

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru evenimentul dumneavoastra, fiind un spatiu dedicat elegantei clasice, impunator si fascinant prin fiecare detaliu architectural care se gaseste in salile sale, dar unde tehnologia moderna a fost integrata perfect.

In cazul in care considerati inchirierea locatiei pentru evenimente corporate exclusiviste,  Palatului Noblesse, locatie evenimente exclusiviste, va pune la dispozitie sali workshop, sali cursuri, sali conferinte, sali nunti exclusiviste, sali botezuri exclusiviste, sali petreceri private, sali lansari, dar si sali sedinte foto, fiind o locatie cladire istorica situata in centrul Bucurestiului.