Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Team building Philips – iulie 2021

Team building Philips – iulie 2021

Pandemia a determinat mai multe companii, atat in perioada starii de urgenta cat si dupa, sa mute activitatea angajaților la distanta. Pentru oameni, insa, munca intr-o organizatie inseamna mai mult decat indeplinirea unor sarcini si atingerea obiectivelor. Inseamna colaborare si schimb de idei cu colegii de birou, un sentiment de apartenenta la o echipa si conexiune umana dincolo de taskurile de zi de zi. Pentru toate acestea, un rol important il joaca si activitatile de team building.

Philips Romania a ales sa organizeze o reuniune intre membrii unui departament al companiei in atmosfera boema si linistita a gradinii Palatului Noblesse.

Angajatii au avut parte de o seara speciala: o cina cu preparate delicioase, pregatite chiar in fata lor de chef Andrei Irimia, o selectie de bauturi rafinate, muzica si un tur al Palatului unde au avut ocazia sa descopere povestea si interioarele sofisticate ale acestuia.

Acestia au petrecut pana tarziu in noapte in atmosfera feerica a gradinii noastre care a completat perfect bucuria revederii.

Detalii

Dată:
2 august 2021
Categorii Eveniment:
,
Etichete Eveniment:
, ,

Organizator

Palatul Noblesse
Telefon
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Site web
Vezi site-ul web Organizator