Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Serata „Belle Epoque”, octombrie, 2014

5 noiembrie 2020

Serata „Belle Epoque”

Centrul de Arta si Evenimente Palatul Noblesse organizeaza si gazduieste in luna octombrie, serata in stil “Belle Epoque”, o adevarata evocare a societatii elitiste bucurestene a inceputului de secol XX, fiind o reinviere a unor maniere de mult uitate, specifice Micului Paris.

Serata Belle Epoque este un concept unic, fiind special dezvoltata pentru un segment de public premium din randul iubitorilor de arta, muzica si dans.

In cadrul acestui eveniment exclusivist, armoniile muzicii precum si magia dansului se vor impleti in mod efervescent, reinviind un stil de viata de mult apus. Cu o incarcatura culturala puternica, dar si cu un farmec tipic finalului de secol XIX – inceputului de secol XX, aceasta serata ofera evadarea perfecta din cotidian, dar in acelasi timp o incursiune in societatea romaneasca de la cumpana dintre secole, cu obiceiurile sale, tabieturile, rafinamentul si traditionalismul specific acelor timpuri.

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru evenimentul dumneavoastra, fiind un spatiu dedicat elegantei clasice, impunator si fascinant prin fiecare detaliu architectural care se gaseste in salile sale, dar unde tehnologia moderna a fost integrata perfect.

In cazul in care considerati inchirierea locatiei pentru evenimente corporate exclusiviste,  Palatului Noblesse, locatie evenimente exclusiviste, va pune la dispozitie sali workshop, sali cursuri, sali conferinte, sali nunti exclusiviste, sali botezuri exclusiviste, sali petreceri private, sali lansari, dar si sali sedinte foto, fiind o locatie cladire istorica situata in centrul Bucurestiului.

Details

Date:
5 noiembrie 2020
Event Categories:
,

Venue

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Google Map
Phone
+40749232311
View Venue Website

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
View Organizer Website