Sedinte Foto de Nunta Profesioniste

Sedinte Foto de Nunta Profesioniste - Palatul Noblesse

Palatul Noblesse este un loc romantic unde toate povestile de dragoste devin realitate, creand cele mai frumoase sedinte foto de nunta.  Cladire monument istoric din Bucuresti, inca din 1881 inspira de fiecare data prin eleganta sa care a dainut de-a lungul timpului. Este perfect pentru realizarea de evenimente premium in Bucuresti, evenimente private , nunta de lux sau un botez exclusivist.

Interioarele sale versatile se bucura de un design aparte care creeaza un cadru de poveste minunat pentru sedinte foto Bucuresti. Culorile calde si rafinate ne introduc intr-un plan oniric care ne indeamna sa observam farmecul care se ascunde in fiecare obiect din jurul nostru. Design-ul de interior a fost realizat de o echipa profesionista, parte din Noblesse Interiors si Studio inSIGN.

In sala de evenimente Baroque muzele si-au facut lacas pe tavanul imbracat in culori. Tot muzele binecuvanteaza prin tandretea lor tinerii casatoriti care ne trec pragul. Palatul este o locatie de lux in  Bucuresti ideala pentru sedinte foto de nunta, sedinte foto comerciale sau sedinte foto private, evenimente private  nunti, botezuri, evenimente corporate, evenimente de networking, lansari  si conferinte.

Povestile de dragoste parca ar fi rupte din istoria palatului. O cladire cu un important trecut, Palatul Noblesse ramane mandru pe Strada Sfintilor nr 7, o bijuterie arhitecturala. Special consolidat si restaurat pentru evenimente private  si evenimente premium, reprezinta un obiectiv care atrage iubitorii de frumos.

Photo Credit: Onx Media