Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sedinta foto Luiza Willems

5 noiembrie 2020

Sedinta foto Luiza Willems

Luiza Willems a ales Palatul Noblesse pentru o sedinta foto de poveste. Palatul Noblesse este monument istoric datand inca din 1881. Acesta este complet consolidat si restaurat, oferind interioare versatile pentru decoruri inedite.

Luiza Wilsem a pus bazele celebrului brand Family Fashion, care este cel mai mare producator si distribuitor de articole vestimentare mama-fiica/ mama-fiu. Conceptul vestimentar a luat nastere din dragostea designerului Luiza Willems pentru fiicele ei.

Articolele vestimentare se remarca prin eleganta si rafinament. Fiecare piesa este impodobita fie cu motive traditionale, fie cu motive florale. O parte din creatia sa se inspira din natura.

Tinutele fotografiate s-au integrat perfect cu decorul palatului. Eleganta exprimata de voalul colorat in diferite culori s-a contopit in fotografie cu piesele de mobilier marca Noblesse Interiors.

Operele de arta ale artistilor Fusion Arts au creat acea atmosfera de basm. Palatul Noblesse este locul unde povestile prind viata, unde fotografii surprind cadre fermecate.

Details

Date:
5 noiembrie 2020
Event Category:

Venue

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Google Map
Phone
+40749232311
View Venue Website

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
View Organizer Website