Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sedinta Foto Comerciala- Friends Studio

Sedinta Foto Comerciala- Friends Studio - Palatul Noblesse
Sedinta Foto Comerciala- Friends Studio - Palatul Noblesse

Sedinta Foto Comerciala- Friends Studio

Palatul Noblesse este o locatie unica in Europa care abunda de istorie, poveste si frumos. Odata ce pasesti in acest univers vei fi fermecat de tablourile impozante, camerele decorate in stil baroque, elementele originale din 1881 si de tavanul din salonul principal, pictat manual.

Sedinta foto Rochii de Mireasa

Friends Studio a optat pentru o locatie speciala pentru aceasta sedinta foto comerciala, o locatie care sa scoata in evidenta frumusetea efemera a rochiilor si a materialelor diafane, sa transpuna fiecare mireasa intr-o lume de poveste.

Salonul Baroque, decorat in stilul care ii poarta si numele, a fost salonul preferat pentru cadrele sedintei foto. Piesele originale din 1881 ale salonului, precum soba si pianul, au evidentiat frumusetea si delicatetea rochiilor de mireasa purtate de modele.

Pardoseala salonului Baroque este special conceputa din peste 5000 de bucati de marmura, in care se reflecta impozantul tavan, HighLightul salonului principal.

Decorurile versatile ale Palatului Noblesse, au creat cadre minuanate pentru sedinta foto comerciala, punand in valoare frumusetea rochiilor de mireasa.

Organizari evenimente Palatul Noblesse

Palatul Noblesse este locatia perfecta si pentru organizari evenimente.

Gazda a sute de evenimente precum, gale, petreceri corporate, work-shopuri, lansari, filme, videoclipuri etc, suntem mandri sa sustinem faptul ca, la Palatul Noblesse, amintirile traiesc pentru totdeauna. 

Details

Date:
4 ianuarie 2021
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Website
View Organizer Website