Petrecere de Logodna tematica Great Gatsby

Cum v-am obisnuit de fiecare data, evenimentele la Palatul Noblesse sunt unice, inspirationale si memorabile. Petrecerea de logodna a Adinei cu Ovidiu a avut ca tematica eveniment Great Gatsby.

Petrecere de Logodna tematica Great Gatsby - Palatul Noblesse

Tematica eveniment- Extravaganta si Lux

La Palatul Noblesse a reinviat atmosfera luxoasa, decadenta a perioadei interbelice pe care invitatii au apreciat-o si simtit-o la cote maxime. Candelabru, pirmida de sampanie, aranjamente florale luxoase, mancaruri rafinate si muzica anilor `30 au fost elementele remarcabile pentru un eveniment de asa anvergura.

Dupa indelungari cautari de locatie, care sa corespunda cu cerintele viitoarilor miri, ne-au trecut pragul si au fost incantati de stilul eclectic sic el baroque descoperit in acesta resedinta boiereasca. Tematica eveniment trebuia respectata, incepand de la locatie pana la meniul de mancare.

Salonul Baroque- centrul distractiei!

Una dintre cele mai importante evenimente din viata celor doi, logodna, a fost organizat in cel mai mic detaliu, respectand tematica.

Salonul Baroque a fost centrul distractiei. Bandul a creat o atmosfera demna de anii `30, cantand swing si jazz cu accente de nostalgie. Vestimentatia invitatilor a fost pe masura asteptarilor si in ton cu tematica eveniment: perle, palarii, rochii elegante, fracuri si manusi.

Perioada interbelica a fost definita de o mare bogatie culturala, dar si de un spirit decadent, luxuriant si cu un oarecare aer burghez.

Decorurile impozante ale Palatului Noblesse, pictura tavantului din salonul principal, tablourile, sculpurile si obiectele de mobilier au creat un tot unitar parca decupat de epoca de aur, creand pentru viitoari miri si invitati o atmosfera scoasa din cartea lui Scott Fitzgerald.   

Palatul Noblesse este locatia ideala pentru evenimente memorabile. Versatil, unic si impozant, acest palat este algerea perfecta pentru orice tematica eveniment.

Aranjamente florale de nunta
Locatii premium pentru nunta
Palatul Noblesse
Locatii premium pentru nunta Bucuresti
Tort de nunta Biciresti
Candy bar nunta
Evenimente private Bucuresti
Meniu nunta

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Website
View Organizer Website