Cum organizezi o petrecere de botez memorabilă, septembrie 2022

Petrecerea de botez reprezintă prima petrecere din viața bebelușului tău. Fiind prima petrecere, aceasta trebuie să fie memorabilă atât pentru părinți, cât și pentru invitați.

Cum organizezi o petrecere de botez memorabilă, septembrie 2022 - Palatul Noblesse
Cum organizezi o petrecere de botez memorabilă, septembrie 2022 - Palatul Noblesse

Petrecere de botez memorabilă, botez de poveste, prima petrecere – organizarea unei eveniment special poate fi stresantă și necesită multe ore de planificare și organizare, ore de care părinții nu dispun. Echipa Palatului Noblesse îți vine în ajutor cu sfaturi utile și recomandări, pentru ca tu să te bucuri de o petrecere de botez memorabilă.

O petrecere de botez memeorabilă trebuie planificată cu grijă

Pentru că petrecerea de botez nu poate fi planificată cu mult timp înainte, totuși, noi te sfătuim să faci din timp o analiză a localurilor pentru evenimente. De asemenea, gândește-te dacă vrei să faci o petrecere restrânsă, doar cu familia și cei mai apropiați prieteni, sau vrei o petrecere mare.
Lista invitaților trebuie și ea făcută cu grijă, pentru că în funcție de numărul de persoane care îți dorești să participe, vei alege și salonul pentru petrecerea de botez.

Meniurile pentru botez

Atunci când alegi meniul ar trebui să ții cont de gusturile participanților. Aceasta ar trebui să fie pe gustul tuturor și după cum știm, nu este ușor să împaci pe toată lumea. Optează pentru acel local care îți dă posibilitatea să iți personalizezi meniul pentru petrecerea de botez.

Decorațiuni și entertainment pentru o petrecere de botez memorabilă

După ce ți-ai făcut o imagine despre locul în care ai vrea să se desfășoare petrecerea de botez și despre meniu, ar trebui să te gândești la decorațiuni. Nelipsite de la orice petrecere de botez, aranjamentele din baloane, dar și aranjamentele florale simple și rafinate, dau acea pată de culoare, de care toți invitații se vor bucura din plin.
Entertainment-ul este, poate, cea mai importantă piesă din puzzel-ul acesta. Fără muzică oamenii nu se distrează, iar petrecerea nu se ridică la nivelul așteptărilor. Fie că optezi pentru un DJ sau pentru un band, cere păreri despre fiecare în parte.
Pentru că știm că la aceste petreceri vor fi prezenți și foarte mulți copii, ar fi potrivită să optezi pentru un animator, care să-i țin ocupați pe cei mici.

Foto-video pentru petrecerea de botez

Sunt nelipsiți de la orice petrecere, sunt peste tot, sunt atenți la toate detaliile și le surprind prin obiectivul camerei, pentru a vă crea cel mai frumos album foto.

Tortul pentru botez și candy bar-ul

De la o ptrecere de botez memorabilă, nu poate lipsi tortul bebelușului. Fie că optezi pentru culoarea roz pentru fetițe sau albastru pentru baieșei, sau de ce nu pentru alte culori, tortul de botez trebuie să fie spectaculos și gustos.Petrecerea de botez a micuțului Sebastian Ioan a avut loc la început de septembrie, într-o zi de duminică, la Palatul Noblesse. Părinții micuțului au apelat cu încredere la serviciile noastre, astfel încât ei au putut să se bucure în voie, alături de familie și prieteni dragi.
Dis de dimineată, echipa Palatului Noblesse s-a pus pe treabă și a decorat sălile Palatului Noblesse pentru o zi de sărbătoare.
Culorile de bază au fost ivory-ul și verdele, pe care l-am regăsit la fețele de masă, scaune, aranjamentele florale și decorațiunile din baloane.Părinții au optat pentru un DJ, care a reușit să scoată pe ringul de dans și cel mai pretențios invitat, iar Spiderman a avut grijă ca cei mici să se distreze copios.
Părinții au optat pentru un meniu bufet, foarte variat, pregătit de partenerii noștri de la Pastel Lab, pentru a satisface toate gusturile: creveți panko cu sos cocktail, roast beef cu sparanghel și sos Bordeaux, involtini alla parmegiana, platou antipasto mediteranean cu brânzeturi maturate și mezeluri fine, salată de paste și pesto de casă cu sparanghel și pomodori sechi, terină de curcan cu merișoare și fistic, salată Caesar în coșuleț de parmezan copt, file dorada cu sos de fenicil, pulpă de rață cu sos de vin pere și mure, mușchiuleț de porc cu sos de ghebe, cartofi noi sote cu ierburi de Provence, legume la plită, mix de verdețuri cu dressing de casă, focaccia de casă cu usturoi.
Atunci când vrei să organizezi o petrecere de botez memorabilă, să scapi de griji și să scutești zecile de ore necesare pentru pregărtire, îți recomandăm să apelezi cu încredere la echipa de organizatori a Palatului Noblesse.

Petrecere de botez memorabila la Palatul Noblesse
Botez de poveste la Palatul Noblesse
Meniu bufet pentru botez
Meniu personalizat pentru botez
Palatul Noblesse - meniu botez
Palatul Noblesse - meniu botez
Candy bar pentru botez
Tort pentru botez