O seara de poveste cu dans si muzica live – Video shooting Vlad Ivan

O seara de poveste cu dans si muzica live – Video shooting Vlad Ivan - Palatul Noblesse

De la deschidere si pana in prezent, Palatul Noblesse a gazduit numeroase evenimente deosebite, de la evenimete corporate: conferinte, workshopuri, lansari, gale, sedinte foto & video; evenimente private: nunti, botezuri, aniversari, dar si o serie de evenimente proprii, care au ramas nu doar in amintirea noastra dar si in sufletele noastre.

Asa s-a intamplat si cu Vlad Ivan, un tanar muzician extrem de talentat, care a ales sa realizeze clipul video al ultimei lui piese, un remix al melodiei Right Here de Richard Marx, in atmosfera de poveste a Palatului Noblesse.

Impreuna cu echipa lui: Diana Toma (violonist, Anima Cvartet) si Alexandra & Alin (dansatori profesionisti bachata, Adicto Romania) au reusit sa creeze o atmosfera vibranta, desprinsa parca din vremurile seratelor si a balurilor dansante, iar decorurile elegante si pline de rafinament ale Palatului Noblesse au completat-o perfect.

Puteti asculta muzica lui Vlad Ivan si in curand puteti vedea videoclipul realizat in cadrul Palatului Noblesse, pe canalul acestuia de Youtube: https://www.youtube.com/user/IvanConstantinRo.

Details

Date:
6 mai 2021
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Website
View Organizer Website