Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Noble Drinks Fair

5 noiembrie 2020

Noble Drinks Fair

Degustare de bauturi rafinate, seri de networking si o atmosfera de exceptie la Noble Drinks Fair & Networking Events

Noble Drinks Fair & Networking Events, al doilea eveniment din seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs organizata de Palatul Noblesse – Lifesyle Palace s-a desfasurat intre 13 si 15 octombrie si a intampinat vizitatorii intr-un mediu intim si nobil ideal pentru degustarea de bauturi fine oferite de brand-uri de renume si pentru evenimente de networking de calitate, in cadrul unei expozitii cu vanzare de produse editii limitate.

In deschiderea evenimentului au luat cuvantul Loredana Preda– CEO Noblesse Group Internanal si domnul Sergiu Nedelea, ambasador al targului si unul dintre cei mai cunoscuti somelieri din Romania, care a evidentiat calitatea produselor si reputatia brand-urilor de bauturi prezente. In plus, vineri si sambata, acesta a dezvaluit cateva secrete din universul fascinant al vinului, in cadrul workshop-ului Winetaste School.

Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii au savurat din plin atmosfera unica a Palatului Noblesse – Lifestyle Palace, ce a fost completata in fiecare seara de o serie de concerte jazz&blues live sustinute de Cristiana Radu si Marcela Onofrei.

Evenimentul, destinat in special iubitorilor de bauturi fine, a reunit vinuri alese oferite Crama Budureasca, Crama Tohani, Crama Oprisor, Vinarte, Cave Royale, delicioasele bauturi din gama Rose Mary, cat si o selectie de bauturi spirtoase din gama de top a Alexandrion Grup Romania, care au incantat vizitatorii cu cocktail-uri suprinzatoare. Cateringul a fost sustinut de Jubile Catering, iar Leonidas Universitate ne-au indulcit seara de vineri cu sortimente fine de ciocolata. Cum un vin bun necesita conditii speciale pentru depozitare, Marelvi a prezentat vitrinele de vinuri premium Liebherr, special realizate pentru a indeplini chiar si cele mai stricte conditii.

Seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs continua intre 17 si 19 noiembrie cu Exclusive Beauty & Fashion Shows, eveniment in care pasionatii de shopping si moda sunt asteptati cu piese vestimentare de designer, produse de beauty si de asemenea intalniri cu consultanti in frumusete pregatiti pentru a oferi cele mai bune sfaturi.

Details

Date:
5 noiembrie 2020
Event Categories:
,

Venue

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Google Map
Phone
+40749232311
View Venue Website

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
View Organizer Website