Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Noaptea Alba Studio Insign, Mai 2018

5 noiembrie 2020

Noaptea Alba Studio Insign, Mai 2018 - Palatul Noblesse

In data de 24 mai 2018, incepand cu ora 19:00, Palatul Noblesse a gazduit inca o editie Arts After Work: Noaptea Alba Studio Insign. In cadrul evenimentului au putut fi vizitate birourile Studio Insign, a putut fi urmarita proiectia din Biblioteka, cu proiectele arhitectilor nostri, iar gradina palatului a oferit atmosfera perfecta pentru o seara de mai! De asemenea, am avut si o expoziție de randări 3D cu proiecte de top implementate de Studio Insign, cât și expoziția de artă Fusion Arts – Open Expo deschisă la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, din perioada 18-25 mai, ce a adus împreună lucrări din domeniul arhitecturii, sculpturii, picturii, design-ului de interior și de produs.

De aceea, multumim tuturor vizitatorilor la Arts after work: Noaptea alba Studio Insign, pentru inca o editie de succes!

Evenimentul a facut parte din proiectul Fusion Arts 2018, fiind un eveniment conex al Romanian Design Week.

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace dispune de o curte interioara generoasa, un spatiu relaxant, o oaza de verdeata si intimitate in atmosfera istorica a Bucurestiului. Cu o suprafata de 600 mp reprezinta alegerea ideala pentru un party mood de neuitat, oferind de asemenea posibilitatea organizarii de concerte, spectacole  in aer liber sau realizarea de proiectii.

Biblioteka-Hub este un spatiu dedicat cursurilor, conferintelor, workshop-urilor si trainingurilor. Reprezinta un concept urban, in stil industrial realizat de Studio Insign, in care se pastreaza caramida originala a cladirii de la 1881, fiind adus la cele mai inalte standarde prin lucrarile de consolidare, restaurare, dotarile tehnice de incalzire in pardoseala, aport de aer proaspat si aer conditionat.

Pentru a inchiria spatiul, ne puteti contacta la numarul de telefon 0749 232 311, sau puteti trimite un mail la adresa event.manager@palatulnoblesse.ro

Detalii

Dată:
5 noiembrie 2020
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Hartă Google
Telefon:
+40749232311
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Organizator

Palatul Noblesse
Telefon:
+40749232311
Email:
event.manager@palatulnoblesse.ro
Vezi site-ul web Organizator