Dine & Connect #2, networking & socializare, noiembrie 2022

Ediția cu numărul doi a evenimentului de networking Dine & Connect, a avut loc pe 15 noiembrie, la Palatul Noblesse. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu BNI Star, o comunitate de business cu tradiție.

Dine & Connect

Networking-ul este o parte importantă în viața oricărui antreprenor și mai ales a celor aflați la început de drum. În cadrul acestor evenimente de networking poți cunoște antreprenori la fel ca tine și îți poți face cunoscute produsele și serviciile. Tot în cadrul acestor evenimente poți obține recomandări valoroase pentru afacerea ta și poți lega conexiuni benefice cu alți antreprenori.

Palatul Noblesse devine un hotspot pentru evenimentele de networking și socializare, un loc intim în care antreprenorii se reunesc pentru a discuta despre afacerile lor. Prin eleganța clasică a acestuia, impunător și fascinant prin fiecare detaliu arhitectural prezent în fiecare dintre sălile acestuia, dar și tehnologia modernă integrată perfect, fac din Palatul Noblesse locul perfect pentru evenimentele de networking și socializare.

Ca și la ediția precedentă, paricipanții la acest eveniment s-au putut bucura de un bufet cu preparate rafinate, pregătite cu grijă de experții noștri culinari, dar și de un open bar cu băuturi fine.

BNI (Business Networking International) este cea mai mare rețea de business networking din lume. Datorită referințelor primite în cadrul BNI, membrii acestei organizații își dezvoltă în mod semnificativ, an de an, afacerile.

Cei peste 250.000 membri din întreaga lume și-au recomandat reciproc afaceri în valoare de peste 15 miliarde USD în ultimele 12 luni.

Folosind aceleași instrumente, membrii BNI România și-au generat în 2018 afaceri din recomandările primite de la membrii comunității în valoare de peste 8 milioane EUR, în creștere cu 25% față de anul precedent.

Alăturându-te BNI, îți crești exponențial vizibilitatea în rândul unui cerc de profesioniști care împărtășesc aceeași viziune ca tine, vei beneficia de referințe calificate în cadrul unei rețele mondiale și îți vei perfecționa abilitățile de business networking.

Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei.

Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind  peste 135 de ani de existență reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei din sectorul 2 din perioadă naționalizării, la perioada postcomunistă și de abandon până în 2012.

În anul 2012 intră în posesia Noblesse Group International, deținător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, restaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, artă și design, un concept unic în Europa.

Atunci când doriți organizarea unui eveniment de networking și socializare, a unui eveniment de business, a unui eveniment corporate, workshop, conferință, training sau a oricărui tip de eveniment, Palatul Noblesse este alegerea perfectă. Sălile versatile ale palatului te așteaptă să le treci pragul.

Networking & Socializare
Networking & Socializare