Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Masterclass Alina Neacsa & Timo Bolte- August, 2019

5 noiembrie 2020

Masterclass Alina Neacsa & Timo Bolte- August

Pe data de 10 si 11 August, Palatul Noblesse, cladire istorica din Bucuresti,   s-a transformat intr-un taram fermecat al florilor la evenimentul „Masterclass Alina Neacsa & Timo Bolte” .Aici Alina Neacsa impreuna cu o echipa talentata de floristi, au creat alaturi de celebrul forist german Timo Bolte, buchete luxury, de un rafinament aparte.

Fiecare aranjament floral a fost gandit in functie de design-ul incaperii, fiind folosite la realizarea lor 10.000 de flori. Palatul Noblesse, monument istoric din Bucuresti,  pune la dispozitia invitatilor sai, incaperi versatile in care arta si luxul se impletesc intr-o armonie perfecta. Acesta este un spatiu dedicat pentru evenimente private, evenimente exclusiviste , evenimente de lux in Bucuresti.

Timo Bolte- invitat special

Timo Bolte este cunoscut pentru proiectele in care acesta a fost implicat.  Acesta a colaborat cu case de design de top precum Fandi si Chanel. El a reusit sa castige inimile invitatilor si celebritatilor prin unicitatea creatiilor sale. A colaborat cu Nicole Kidman, Robbie Williams, Elton John, Tom Cruise si multi altii. Activitatea sa se desfasoara la nivel global, reusind sa se faca remarcat in Maroc, India si China pentru aranjamente florale de nunta.

Intampinati de o arcada din peste 1000 de trandafiri si hortensii rosii.

Intarea in palat a fost decorata cu trandafiri rosi, meniti sa ademeneasca trecatorii intr-un univers al artei renascute din natura. Camera florilor romanesti- holul central, a fost dominata de un candelabru de 2.6 metri inaltime din ghirlande realizate din 300 de dalii, 700 trandafiri avalanche si 1100 lisianthus. O perdea din flori si culoare se revarsa mandra si nobila peste marmura palatului. Decorul este apreciat adesea pentru sedinte foto.

„Masterclass Alina Neacsa & Timo Bolte”- 6 incaperi cu 6 tematici diferite

In sala Gallery, aranjamentul floral este rupt din stilul Urban Garden. O parte din natura isi gaseste culcus in inima camerei. Aceasta a avut parte de un aranjament floral atipic: un copac avand la baza o gradina de trandafiri. Buchetele de flori ii ofera un pic de magie acestui monument istoric din Bucuresti.

In Sala Luxury, florile se revarsa printre stalpi inalti din oglinda, creand un design inspirat din  stilul Luxury American Garden. Culorile din pictura de pe perete se metamorfozeaza in petale si frunze. Pictura devine, astfel, vie prin natura florilor. Cromatica florilor a fost aleasa in armonie cu mix-ul de alb si negru din marmura, dar care a evidentiat si candelabrul spectaculos, inconjurandu-l cu flori.

Daca ne dorim o cina sau o masa festiva desprinsa parca din povesti, atunci sala Baroque este sala de evenimente in care se creeaza cele mai frumoase momente. Buchetele de pe masa sunt alcatuite din flori, care mai de care mai minunate: orhidee, suculente, hortensii, trandafiri. Florile par sa se contopeasca armonios intr-un joc de culoare cu pictura de pe tavanul elegant al salii.

La „Masterclass Alina Neacsa & Timo Bolte”, sala Baroque a fost amenajata o masa cu flori in tendintele anului 2020-2021, iar design-ul floral expus a fost gandit ca o oglinda a detaliilor de pe tavan, fiecare culoare din pictura de pe tavan avand un corespondent in design-ul mesei centrale.  Aici se organizeaza evenimente corporate si evenimente private.

Peste 10.000 de flori folosite la „Masterclass Alina Neacsa & Timo Bolte” 

Sala Regent a fost creata ca un foto corner in care vizitatorii au putut sa se fotografieze, design-ul lasand impresia ca toate florile au crescut din mobilier. Buchetele din flori de un rosu inchis au infrumusetat sala si i-au ofeit o tenta de romantism clasic.

Sala Florance exprima rafinament prin florile care pare ca au crescut singure din mobilier si din marmura palatului. Decorul este rupt din povesti regale, iar florile isi joaca cu succes rolul de nimfe ale naturii. Este apreciata pentru evenimente fashion in  Bucuresti, evenimente private sau pentru un  botez exclusivist.

Expozitia de design floral gazduita de Palatul Noblesse a oferit o experienta fastuoasa vizitatorilor, combinatia de flori si texturi fiind una nobisnuita care a atras privirile.

Evenimente premium in Bucuresti la Palatul Noblesse

Palatul Noblesse este apreciat pentru interioare versatile. Este o locatie de lux, situata in centrul Bucurestiului, complet consolidata si restaurata. Aici se pot organiza evenimente corporate, evenimente private in Bucuresti, nunti, evenimente premium, cursuri, evenimente lux, evenimente fashion sau un botez exclusivist. Datorita designului unic in Europa de S-E si a colectiile de mobilier de top ale brandului Noblesse Interiors, palatul reprezinta locul perfect pentru organizarea sedintelor comerciale sau private. Designul interior al incaperilor a fost realizat de echipele Studio inSIGN si Noblesse Interiors.

Details

Date:
5 noiembrie 2020
Event Category:

Venue

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Google Map
Phone
+40749232311
View Venue Website

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
View Organizer Website