Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Marketing Masterclass in Bibliotek Hub

17 martie

Marketing Masterclass in Bibliotek Hub

Mihaela Mureșan a organizat luna trecută, în Biblioteka Hub a Palatului Nobleese, un Marketing Masterclass adresat celor care își doresc să își îmbunătățească activitatea de marketing și să învețe cum se trasează firul roșu de la strategie la execuție.

Pe parcursul celor 3 zile de curs, participanții au descoperit ce înseamnă o strategie de marketing și cum susține aceasta o afacere, despre cum se împletește cu strategia de branding și mai apoi cum ajunge să fie implementată prin comunicare și promovare. Marketing Masterclass-ul Mihaelei este un prim pas pentru a afla ce înseamnă marketing și strategie de brand.

Marketing Masterclass Mihaela Mureșan

Mihaela a ales Bibliotek Hub pentru Marketing Masterclss, deoarece este un spațiu inedit, care oferă tot suportul logistic pentru susținerea unui workshop, sala fiind prevăzută cu videoproiector, laptop, ventiloconvectoare cu termostat de aer rece și cald, internet WI-FI și sistem de sonorizare performant.

Spațiul reprezintă un concept urban, realizat în stil industrial, iar toate produsele folosite pentru a decora Biblioteka – Hub, precum mobilierul, corpurile de iluminat, pardoselile, accesoriile, provin de la unii dintre cei mai mari și renumiți producători de obiecte de design interior, care se regasesc in portofoliul Noblesse Interiors.

Te invităm să descoperi și tu Bibliotek Hub, un spațiu ideal pentru cursuri, ateliere, workshop-uri, conferințe, training-uri, cooking classes și multe altele.

Biblioteka-Hub (incinta Palatului Noblesse)

Str. Sfinților 7, sector 2, București

M: 0749 232 311 / E: event.manager@palatulnoblesse.ro

 

 

 

Loc de desfășurare

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Hartă Google
Telefon:
+40749232311
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Organizator

Palatul Noblesse
Telefon:
+40749232311
Email:
event.manager@palatulnoblesse.ro
Vezi site-ul web Organizator