Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Marketing Masterclass in Bibliotek Hub

Mihaela Mureșan a organizat luna trecută, în Biblioteka Hub a Palatului Nobleese, un Marketing Masterclass adresat celor care își doresc să își îmbunătățească activitatea de marketing și să învețe cum se trasează firul roșu de la strategie la execuție.

Evenimente corporate
Marketing Masterclass in Bibliotek Hub

Pe parcursul celor 3 zile de curs, participanții au descoperit ce înseamnă o strategie de marketing și cum susține aceasta o afacere, despre cum se împletește cu strategia de branding și mai apoi cum ajunge să fie implementată prin comunicare și promovare. Marketing Masterclass-ul Mihaelei este un prim pas pentru a afla ce înseamnă marketing și strategie de brand.

Mihaela a ales Bibliotek Hub pentru Marketing Masterclss, deoarece este un spațiu inedit, care oferă tot suportul logistic pentru susținerea unui workshop, sala fiind prevăzută cu videoproiector, laptop, ventiloconvectoare cu termostat de aer rece și cald, internet WI-FI și sistem de sonorizare performant. 

Spațiul reprezintă un concept urban, realizat în stil industrial, iar toate produsele folosite pentru a decora Biblioteka – Hub, precum mobilierul, corpurile de iluminat, pardoselile, accesoriile, provin de la unii dintre cei mai mari și renumiți producători de obiecte de design interior, care se regasesc in portofoliul Noblesse Interiors.

Te invităm să descoperi și tu Bibliotek Hub, un spațiu ideal pentru cursuri, ateliere, workshop-uri, conferințe, training-uri, cooking classes și multe altele.

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Website
View Organizer Website