Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Majorat de poveste la Palat, decembrie 2022

Majorat de poveste la Palat. O petrecere de majorat la Palatul Noblesse s-a transformat într-o poveste frumoasă, presărată cu muzică bună, invitați veseli și cocktail-uri rafinate.

Majorat de poveste la Palatul Noblesse

Palatul Noblesse, palatul din inima orașului este alegerea perfectă atunci când cauți o locație pentru petrecerea de majorat în București.
Impresionant prin arhitectură și design-ul său, palatul este îmbrăcat în artă și romantism. El dăinuie de un veac, ca o amprentă a culturii și a ceea ce este frumos și nobil, în inima Bucureștiului. Interioarele sale versatile permit crearea unui decor care să se potrivească și celor mai exigente gusturi, tematica petrecerii private putând fi adaptată așa cum ai visat. În exteriorul mărețului palat, se află o gradină feerică, plină de lumină și culoare, care ne luminează plăcut fiecare seară de vara. Iar dacă invitații nu sunt încă surprinși de frumusețea locului, atunci cu siguranță pictura de pe tavanul Sălii Baroque îi va lăsa fără cuvinte.
Palatul Noblesse oferă acele cadre spectaculoase pentru organizare unui majorat de poveste la palat, la cele mai înalte standarde. Atenția la detalii, implicarea și dedicarea specialiștilor noștri, fac din fiecare eveniment organizat la palat, o amintire de neuitat.

Majorat de poveste la Palat.

Eliza și-a dorit să marcheze cei 18 ani, într-un cadru festiv, elegant, care să poată fi ușor îmbrăcat cu note tinerești, pentru ca toți invitații să se simtă minunat.
Pentru petrecerea de majorat a Elizei, nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, fiecare detaliu fiind pregătit cu atenție și pricepere de către echipa noastră de organizatori de evenimente.
Punctul central al acestei petreceri de majorat a fost Sala Baroque, una dintre cele mai impresionante săli din Palatul Noblesse. Arhitecții Grupului Noblesse au adus la viață această sală maiestoasă, păstrând cu grijă multe dintre decorațiunile originale.
Asemenea unor bijuterii valoroase, vechile stucaturi fragile și pe alocuri distruse, sunt readuse la viață după ce au fost curățate cu grijă, restaurate și suflate cu foiță de aur. Privirea urcă de la acestea și este captivată de pictura specială reprezentând o alegorie a artelor, tema artistică fiind firească, pentru o clădire care dorește să găzduiască evenimente artistice, muzicale sau vernisaje.
Un alt element special al acestei camere îl constituite pardoseala care are peste 5000 de piese de marmură, asamblate manual și care farmecă de la prima vedere și uimește prin împletirea neașteptată de culori și forme, concepută în oglindă cu tavanul salonului.
Frumoasă ca o piesă de muzeu, o sobă de o statură impozantă, restaurată cu mare măiestrie, veghează ca un martor secular din colțul său întreaga încăpere și cine știe câte povești de viață a auzit. Și ca totul să fie regal, exact ca într-o sală de bal de odinioara, un lampadar imens din cristale și bronz auriu, tronează în centru, scăldând în lumină întreaga încăpere, gata să își primească invitații. Și demne de ea să fie, am ales cu atenție doar piese de mobilier valoroase, pe stil baroc și empire, care să împodobească și mai mult această cameră principală.
În sala Baroque am amenajat barul, iar cei doi barmani mixat băuturile pentru cei 40 de invitați prezenți la această petrecere de majorat. Tot în sala Baroque s-a desfășurat și dansul, DJ-ul având un rol special în seara respectivă.
Sălile Florence și Regent au fost pregătite pentru relaxare și sesiuni foto.
În sala Luxury am amenajat un bufet, cu preparate delicioase, pregătite pe gustul invitaților. Mini burgers, mini tortilla, dar și celelalte preparate de tip finger food au fost foarte apreciate de către invitații la această petrecere de majorat.
Sălile au fost decorate cu aranjamente din baloane și ghirlande strălucitoare, dar și lumini arhitecturale, care au adus un plus de eleganță fiecărei săli.
Dacă și tu cauți o locație pentru petrecerea de majorat în București, pentru un majorat de poveste, te așteptăm la Palatul Noblesse.

Majorat de poveste la Palat, decembrie 2022 - Palatul Noblesse
Majorat de poveste la Palat, decembrie 2022 - Palatul Noblesse
Majorat de poveste la Palat, decembrie 2022 - Palatul Noblesse
Majorat de poveste la Palat, decembrie 2022 - Palatul Noblesse
Majorat de poveste la Palat, decembrie 2022 - Palatul Noblesse
Majorat de poveste la Palat, decembrie 2022 - Palatul Noblesse