Luxury Lifestyle Fair, 2016

Trei zile de rafinament si eleganta la Palatul Noblesse: Luxury Lifestyle Fair

Organizata sub egida Palatului Noblesse – Lifestyle Palace, prima editie „Luxury Lifestyle Fair” a adus in fata vizitatorilor un mix rafinat intre seri cu evenimente speciale, de la degustari de vin, la cooking show, si expozitie cu vanzare, oferita de branduri de inalta clasa.

Produse si servicii de top si-au prezentat publicului povestea seducatoare si unica, de la piese de design interior (Noblesse Interiors si Fendi Casa), bijuterii (Swiss Diamond), case de moda si designeri vestimentari (Luminori, Tudor. Personal Tailor si Lumiere Collection), produse cosmetice (Mary Kay), pana la autovehicule (Automobile Bavaria si Harley Davidson), sisteme audio (Bang & Olufsen) si servicii real estate (Popasului Residence).

Pe parcursul celor 3 zile, vizitatorii s-au bucurat de invitati speciali precum Tatiana Balaban (Ambasador Luxury Lifestyle Fair) si Mirela Paduraru (Trainer Cosmetica & Machiaj Profesional), care au sustinut workshop-uri cu teme exclusiviste: „Selling Luxury” si „Consiliere estetica si imbunatatirea imaginii”. Show-ul de vioara sustinut de Graziella si de tango sustinut de Dragos Samoil & Luana Ibacka au starnit pasiuni si au completat atmosfera unica din nobila cladire din centrul Bucurestiului.

Alexandrion Grup Romania a oferit cocktail-uri delicioase iar Crama Oprisor i-a incantat pe vizitatori cu vinuri atent selectionate! Surprizele dulci, cu gusturi alese, au fost oferite de Tort Design. Atmosfera a fost completata de un cooking show exceptional, oferit de Restaurant Cézanne by Cezar.

Luxury Lifestyle Fair este primul din seria evenimentelor Noblesse Palace Lifestyle Fairs 2016, ce vor fi gazduite pana la finalul anului de spatiul aparte al Palatului Noblesse, dupa cum urmeaza:

– Noble Drinks Fair 13-15 octombrie;

– Exclusive Beauty & Fashion 20-22 octombrie;

– Wedding Extravaganza Fair 3-5 noiembrie;

– Jewels & Watches Fair 17-19 noiembrie;

– Noblesse Palace Christmas Fair 17-23 decembrie.

Accesul la targ se va face pe baza de bilete si invitatii.

„Seria evenimentelor Noblesse Palace Lifestyle Fairs 2016 isi propune ambitioasa misiune de a crea o cultura a luxului accesibil in Romania, definit prin autenticitate si originalitate. Rafinamentul, eleganta, eticheta specifice luxului de calitate se invata, iar Noblesse Group isi asuma rolul de pionier si dezvoltator pentru un lifestyle valoros.” – Loredana Preda, CEO, Noblesse Group International.