Locația de nuntă: un pilon esențial pentru o nuntă memorabilă.

Organizarea unei nunți este un proces complex, iar una dintre cele mai importante decizii pe care viitorii miri trebuie să o ia este legată de locația de nuntă. Alegerea locației de nuntă nu este doar o problemă logistică; acest element devine unul dintre pilonii esențiali pentru o nuntă memorabilă. Iată de ce locația este atât de crucială pentru reușita unui astfel de eveniment special.

Locația de nuntă: un pilon esențial pentru o nuntă memorabilă. - Palatul Noblesse

Locația de nuntă – locație de poveste

Locația de nuntă este, poate, cel mai important aspect în organizarea unei nunții. Aceasta trebuie să se potrivească cu personalitatea mirilor, să poată acomoda toți invitații, să fie ușor accesibilă și să aducă ceva în plus pentru a transforma nunta într-un eveniment memorabil. Locația de nuntă influențează modul în care invitații percep evenimentul și contribuie la crearea unor amintiri de neuitat.

Palatul Noblesse, palatul din inima orașului, se află la doar cinci minute de mers de Piața Universității, ceea ce îl face ușor accesibil pentru invitați, indiferent de mijlocul de transport pe care îl folosesc. Parterul palatului, un spațiu compartimentat și unic, poate găzdui nunți intime cu până la 100 de invitați și se pretează celor cu perosnalitate romantică, care își doresc o nuntă ca-n povești.

Locația de nuntă: fotografii și amintiri unice

Locația de nuntă joacă un rol esențial în crearea unor amintiri de neuitat. Fotografiile de nuntă surprinse într-un cadru de poveste sau într-o locație distinctivă devin amintiri prețioase pentru miri și invitați deopotrivă. La Palatul Noblesse fiecare sală spune o poveste și reprezintă un stil arhitectural diferit. În plus etajul palatului, cu sălile sale vesele, poate fi cadrul perfect pentru fotografiile de nuntă. De asemenea, grădina palatului, cu aerul său parizian este un loc potrivit pentru fotografiile de nuntă.

Locația de nuntă: tematica nunții

Locația de nuntă oferă o platformă prin care mirii își pot exprima stilul personal. Fie că vorbim de o nuntă tradițională, modernă sau de poveste, locația vă poate oferi tot suportul pentru a personaliza fiecare detaliu. Event planner-ul Palatului Noblesse vă poate oferi sfaturi prețioase și utile atunci când vine vorba de tematica nunții.

Nuntă de vis la Palatul Noblesse

În luna octombrie am găzduit o altă nuntă de poveste. Cei doi miri și-au dorit ca loacția de nuntă să fie una intimă, să aibă o poveste în spate, si să fie situată într-o zonă centrală. Din start Palatul Noblesse a bifat cele trei dorințe ale mirilor. Cu ajutorul event planner-ului de la Palatul Noblesse, visul mirilor de a avea o nuntă de poveste, s-a transformat în realitate. De la aranjamentele florale, la scaune și fețe de mesă, muzică și meniu, totul a fost pregătit în cel  mai mic detaliu.

Alegerea locației de nuntă este, deci, un proces complex, care necesită un pic de timp și documentare, însă odată găsită locația de nuntă restul pregătirilor devin mai ușoare.

Ne puteți urmări și pe paginile de social media Instagram și Facebook.

11 noiembrie 2023 @ 7:00 pm 12 noiembrie 2023 @ 2:00 am

Locația de nuntă: un pilon esențial pentru o nuntă memorabilă. - Palatul Noblesse
Locația de nuntă: un pilon esențial pentru o nuntă memorabilă. - Palatul Noblesse
Locația de nuntă: un pilon esențial pentru o nuntă memorabilă. - Palatul Noblesse
Locația de nuntă: un pilon esențial pentru o nuntă memorabilă. - Palatul Noblesse