Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Leadership program by BWFR -August 2019

5 noiembrie 2020

Leadership program by BWFR -August 2019

La Palatul Noblesse a avut loc Leadership program by BWFR (Business Women Forum Romania). Un workshop dedicat femeilor antreprenoare cu dorinta de invatare continua. Palatul Noblesse este o cladire monument istoric, situata in centrul Bucurestiului.

Leadership program by BWFR face parte dintr-un program care include o parte teoretica ce se deruleaza pe o perioada de 9 luni si o parte practica pe o perioada de 2 luni. Programul isi propune sa aprofundeze cunostintele de leadership.  Sa ajute la dezvoltarea  unor lideri de calitate in diverse domenii de activitate.

Evenimentul a avut loc in sala de evenimente Biblioteka, apreciata pentru facilitatile pe care le ofera. Aici se pot organiza evenimente corporate in Bucurestievenimente private , evenimente de lux , lansari evenimente premiu.

Biblioteka este o sala de evenimente care se bucura de intimitate. Aceasta beneficiaza de o iesire proprie in gradina Palatului.  Astfel in  cadrul activitatilor in aer liber cursantii au acess direct din incinta in gradina.

Designul sau unic in stil industrial inspira de fiecare data si creeaza in acelasi timp un cadru de invatare creativ si original. Designul a fost realizat de echipele Studio inSIGN si Noblesse Interiors. Acesta a fost premiat pentru originalitatea sa. De asemenea, aici sunt expuse cateva dintre lucrarile artistilor Fusion Arts.

Invitatii nostrii se pot bucura de o pauza bine meritata in gradina verde si frumoasa a Palatului Noblesse, unde se pot relaxa sau pot servi masa.

Detalii

Dată:
5 noiembrie 2020
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Hartă Google
Phone
+40749232311
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Organizator

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Vezi site-ul web Organizator