Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansarea noului parfum By Killian – Obsentum!

5 noiembrie 2020

Lansarea noului parfum By Killian – Obsentum!

Palatul Noblesse, cadrul perfect pentru lansarea noului parfum By Killian – Obsentum!

Palatul Noblesse s-a transformat la final de decembrie într-un cadru de poveste, înnobilat de aromele noului parfum By KillianObsentum! Evenimentul a reunit jurnaliști, influenceri și vedete care s-au lăsat cuceriți de magia momentului, creat special pentru a atrage orice privire si simţ.

Sala Baroque, a fost cea care a găzduit acest eveniment, unde pianul şi mobilierul au creat locul perfect pentru o cină relaxantă. Organizatorii au dorit un eveniment de lux în care să se îmbine miresmele noului parfum, cu bunul gust şi grandoarea oferite de palat.

Palatul Noblesse, monument istoric din Bucureşti,  pune la dispoziţia invitaţilor săi, încăperi versatile în care arta şi luxul se împletesc într-o armonie perfectă. Acesta este un spaţiu dedicat pentru evenimente private, exclusiviste, de lux în Bucureşti. Este un univers fascinant, unde s-a reinviat o lume apusa. Ne transpune in farmecul şi eleganţa nobilă a secolului trecut.  Aduce în prin plan valori  şi fapte actuale. Designul interior al încăperilor a fost realizat de echipele Studio inSIGN şi Noblesse Interiors.

 

Evenimentele de la Palatul Noblesse

Cea mai impunătoare cameră, denumită astfel după stilul predominat care o caracterizează, sala Baroque se iveşte la capătul holului de la intrare . Asemenea unor bijuterii valoroase, vechile stucaturi fragile şi pe alocuri distruse, sunt readuse la viaţa. Acestea au fost curăţate cu grijă, restaurate şi suflate cu foiţă de aur. Privirea urcă de la acestea şi este captivată de pictură specială reprezentând o alegorie a artelor. Tema artistică este firească pentru o clădire care doreşte să găzduiască evenimente artistice, muzicale sau vernisaje.

Palatul Noblesse reprezintã locaţia ideală pentru organizarea de evenimente de networking şi evenimente corporate. Luxul este descris cu rafinament şi se regăseste în fiecare detaliu. Decorurile versatile sunt folosite adesea în sedinţe foto comerciale sau sedinţe foto private. Palatul este o locaţie de evenimente care are scopul de a-şi pune invitaţii în valore.In prezent este restaurat şi recondiţionat, păstrand în acelaşi timp din frumuseţea de alta dată. Este un loc menit sã te inspire prin designul unic, prin fiecare colţişor atent lucrat. Designul interior al încăperilor a fost realizat de echipele Studio inSIGN şNoblesse Interiors.

Details

Date:
5 noiembrie 2020
Event Categories:
,

Venue

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Google Map
Phone
+40749232311
View Venue Website

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
View Organizer Website