Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansare de produs: The Exceptional este noua colecție Tailor

Lanțul de bijuterii de lux Teilor a lansat la începutul lunii aprilie 2022, The Exceptional, o colecție de piese unicat, bijuterii încrustate cu diamante și pietre prețioase, care ajung la peste 1.000.000 euro.

Lansare de produs: The Exceptional este noua colecție Tailor - Palatul Noblesse
Lansare de produs

Această colecție emblematică, a fost lansată în cadrul a trei evenimente care au fost gazduite de Palatul Noblesse. Într-o atmosferă aparte, personalități din diferite domenii de activitate au explorat definiția excepționalului, în toate formele sale.

Interioarele rafinate și elegante ale palatului au completat perfect experiența acestor evenimente pline de surprize inedite pentru invitați.

PALATUL NOBLESSE este un univers fascinant, unde s-a reînviat o lume apusă și care ne transpune în farmecul și eleganța nobilă a secolului trecut, aducându-ne totodată în prim plan valori și fapte actuale.

Decorul mesei, meniul sofisticat, selecția de vinuri, împreună cu explicațiile somelierului, momentul artistic susținut de soprana Irina Baianț acompaniată de Xenti Runceanu la pian și nu în ultimul rând, dezvăluirea noii colecții de bijuterii, au făcut ca toate cele trei evenimente să fie cu adevărat excepționale.

Lansarea colecției The Exceptional a fost totodată ocazia cu care Teilor a prezentat noua sa platformă de comunicare, The Exceptional You. Prin intermediul ei, brandul își propune demararea unei conversații interesante, oneste și deschise, provocându-le pe membrele comunității Teilor să răspundă la întrebarea: ce înseamnă să fii unică, în adevăratul sens al cuvântului, dincolo de prejudecăți și stereotipuri?

“The Exceptional You a fost o provocare pentru fiecare dintre noi. Rezultatul este un concept de comunicare ce aduce în centru autenticitatea, vulnerabilitatea, curajul, dar și atitudinea cu care răspundem provocărilor, prejudecăților sau stereotipurilor. Fragmente ale excepționalului sunt interconectate cu diferute aspecte din viețile noastre. Mai mult decât atât, inspirația a fost colecția The Exceptional, ce reflectă, de fapt, mesajul întregii campanii: acela că fiecare femeie este unică prin toate calitățile care o compun și care i-au șlefuit caracterul.”, a povestit Andreea Bîrlădeanu, Marketing Manager @TEILOR.

Palatul Noblesse se dovedește a fi alegerea ideala pentru evenimente corporate inedite. Acest spațiu dedicat eleganței clasice, impunător și fascinant prin fiecare detaliu architectural și unde tehnologia modernă este integrată perfect, vă sta la dispoziție. În plus, venim în întâmpinearea nevoilor dumneavoastră cu o serie de servicii suplimentare de organizare precum: design de eveniment, servicii de catering, entertainment, hostess, etc.

Lansare de produs: The Exceptional este noua colecție Tailor - Palatul Noblesse
Lansare de produs: The Exceptional este noua colecție Tailor - Palatul Noblesse
Lansare de produs: The Exceptional este noua colecție Tailor - Palatul Noblesse