BNI – întâlniri de networking la Palatul Noblesse

BNI (Business Networking International) este o organizație globală de networking pentru afaceri, cu peste 9.000 de grupuri în peste 70 de țări din întreaga lume. BNI are ca obiectiv promovarea și sprijinirea dezvoltării afacerilor prin intermediul networking-ului și colaborarii între membrii săi.

BNI - întâlniri de networking la Palatul Noblesse - Palatul Noblesse

BNI – Întâlniri săptămânale de networking și socializare

Palatul Noblesse găzduiește săptămânal întâlnirile BNI, care au loc în fiecare joi. Aceste întâlniri sunt o oportunitate excelentă pentru membri BNI și invitații acestora să își extindă rețeaua de contacte și să facă afaceri cu alți profesioniști din diverse domenii.

BNI Scale Up este primul grup BNI, care se reunește seara. În fiecare joi, începând cu ora 18:00, membrii grupului împreună cu invitații lor se întâlnesc în cadrul elegant și rafinat al Palatului Noblesse. Cu o istorie bogată și o prezență impunătoare, acestă loc emblematic s-a impus ca o locație de referință pentru evenimentele de networking din București.

Cu fiecare eveniment organizat aici, Palatul Noblesse demonstrează că este mai mult decât o locație de evenimente – este un adevărat partener în succesul fiecărui eveniment și o gazdă primitoare pentru oamenii de afaceri și profesioniștii din diverse domenii.

Una dintre caracteristicile distinctive ale Palatului Noblesse este capacitatea sa de a crea o atmosferă propice networkingului și colaborării. Sala Baroque și celelalte încăperi impunătoare sunt transformate în spații elegante și primitoare, perfecte pentru conversații informale și stabilirea de conexiuni valoroase între participanți.

În cadrul acestor întâlniri de networking, fiecare participant are ocazia să se prezinte și să-și prezinte activitățile. Acest lucru oferă ocazia pentru membrii BNI să înteleagă mai bine activitatea și nevoile fiecărui participant și să poată recomanda cu mai multă încredere serviciile acestora altor persoane din rețeaua lor de contacte.

Întâlnirea are și un moment educativ, în care membrii discută despre un subiect specific, cum ar fi tehnici de vânzare, marketing digital sau dezvoltarea personală. Aceste sesiuni de învățare continuă sunt concepute pentru a ajuta membrii să-și îmbunătățească abilitățile și cunoștințele în domeniul lor de activitate și să-și crească afacerile.

La finalul întâlnirii, membrii se angajează în activitați de networking, interacționează și stabilesc relații profesionale solide. De asemenea, se servește și un mic dejun, unde membrii pot socializa și discuta despre noi oportunități de afaceri.

Participarea la întâlnirile săptămânale BNI la Palatul Noblesse este o alegere excelentă pentru oricine dorește să-și extindă rețeaua de contacte și să facă afaceri cu alți profesioniști din diverse domenii. Aceste întâlniri oferă ocazia membrilor de aș îmbunătăți abilitățile de networking și să-și dezvolte afacerile prin colaborări și parteneriate cu alți membri din rețeaua BNI.

În concluzie, întâlnirile săptămânale de networking organizate de BNI la Palatul Noblesse sunt o oportunitate excelentă pentru membrii de a-și extinde rețeaua de contacte, de aș crește afacerile și de a învăța mai multe despre diverse subiecte relevante pentru afacerile lor. Găzduite într-un cadru elegant și deosebit, aceste întâlniri de afaceri sunt recomandate tuturor profesioniștilor care doresc să își dezvolte afacerile prin intermediul networking-ului.

4 aprilie @ 6:30 pm 9:30 pm

BNI - întâlniri de networking la Palatul Noblesse - Palatul Noblesse
BNI - întâlniri de networking la Palatul Noblesse - Palatul Noblesse
BNI - întâlniri de networking la Palatul Noblesse - Palatul Noblesse
BNI - întâlniri de networking la Palatul Noblesse - Palatul Noblesse