Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Global Woman Club Bucharest – November Breakfast

5 noiembrie 2020

Global Woman Club Bucharest – November Breakfast

Palatul Noblesse – eveniment Global Woman Club Bucharest

In data de 25 noiembrie 2019 la Palatul Noblesse a avut loc înca o ediţie a evenimentului lunar Global Woman Club Bucharest – November Breakfast. Global Woman Club a fost fondatat pentru prima data în Londra de cãtre Maria Sula în 2016.

Clubul îşi propune sã aducã împreunã femei de succes din întreaga lume. Aici se creeaza un mediu oportun în care fiecare îşi poate dezvãlui micile secrete. Fiecate contribuie cu idei şi sfaturi din propria experienţa profesionalã punându-se altfel în aplicare motto-ul “a different kind of networking”.

In eleganta sala de evenimente Baroque, conversaţiile creative şi pline de substanţã îşi fac loc cu uşurinţã printre participanţi. Invitatele au fost încântate de atmosfera intima şi clasicã pe care o oferã palatul.

Palatul Noblesse reprezeintã locaţia idealã pentru organizarea de evenimente de networking şi evenimente corporate. Sala Baroque este prevazutã cu toate facilitãţile necesare pentru o întâlnire de succes.

De asemenea, Palatul Noblesse este monument istoric din 1881 complet restaurat şi consolidat. Acesta este pozitionat în centrul Bucureştiului, la câteva minute de Universitate.
Invitaţii noştri se pot bucura de o grãdina exterioarã amenajatã în stil boem,.unde se pot organiza diferite petreceri în aer liber sau se poate servi masa de prânz.

 

Despre evenimentul de networking Global Woman Club Bucharest la Palatul Noblesse

Global Woman Club Bucharest Breakfast este un eveniment de networking care le oferã femeilor mediul perfect în care îşi pot exprima convingerile, temerile şi ideile. Aici fiecare poate învaţa din experienţa celeilalte. Experienţa caştigata din carierã, viaţa de familie sau socialã.

In prezent are active 27 de cluburi în întreaga lume. Succesul grupului nu se opreşte aici, fiind în continuã expansiunea. S-a lansat în România contribuind la creşterea comunitãţii globale.

 

Testimonial:

„Colaborarea cu Palatul Noblesse a adus un plus de valoare comunitãţii noastre. Atunci când luãm micul dejun lunã de lunã într-un palat, doamnele se simt rãsfãţate şi acest lucru face ca întâlnirile noastre sã fie cu atat mai speciale. Fiecare vizita este un prilej de a ne plimba prin aceastã cladire superbã, care meritã vãzutã şi revãzuta. Multumim pentru cã ne primiţi cu cãldurã în aceastã casã de poveste!”

Alexandra Bãdiţã – Director Global Woman Club Bucharest

Details

Date:
5 noiembrie 2020
Event Categories:
,

Venue

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Google Map
Phone
+40749232311
View Venue Website

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
View Organizer Website