Global Woman Club Bucharest – January 2020 Breakfast

In data de 16 ianuarie 2020 la Palatul Noblesse a avut loc prima ediţie din anul 2020 a evenimentului lunar Global Woman Club Bucharest – January 2020 Breakfast. Invitată specială la această ediţie a fost Mrs Lea Stančič, Ambasadorul Sloveniei în România. Global Woman Club a fost fondatat pentru prima dată în Londra de către Maria Sula în 2016.

Global Woman Club Bucharest – January 2020 Breakfast

Clubul îşi propune să aducă împreună femei de succes din întreaga lume. Aici se creeaza un mediu oportun în care fiecare îşi poate dezvãlui micile secrete. Fiecate contribuie cu idei şi sfaturi din propria experienţa profesionalã punându-se altfel în aplicare motto-ul “a different kind of networking”.

In eleganta sala de evenimente Baroque, conversaţiile creative şi pline de substanţã îşi fac loc cu uşurinţã printre participanţi. Invitatele au fost încântate de atmosfera intima şi clasicã pe care o oferã palatul.

Palatul Noblesse reprezeintã locaţia idealã pentru organizarea de evenimente de networking şi evenimente corporate.

Sala Baroque este prevazutã cu toate facilitãţile necesare pentru o întâlnire de succes.

De asemenea, Palatul Noblesse este monument istoric din 1881 complet restaurat şi consolidat. Acesta este pozitionat în centrul Bucureştiului, la câteva minute de Universitate.

Invitaţii noştri se pot bucura de o grãdina exterioarã amenajatã în stil boem, unde se pot organiza diferite petreceri în aer liber sau se poate servi masa de prânz.

Despre evenimentul de networking Global Woman Club Bucharest la Palatul Noblesse

Global Woman Club Bucharest Breakfast este un eveniment de networking care le oferã femeilor mediul perfect în care îşi pot exprima convingerile, temerile şi ideile. Aici fiecare poate învaţa din experienţa celeilalte. Experienţa caştigata din carierã, viaţa de familie sau socialã.

In prezent are active 27 de cluburi în întreaga lume. Succesul grupului nu se opreşte aici, fiind în continuã expansiunea. S-a lansat în România contribuind la creşterea comunitãţii globale.

Evenimentele de la Palatul Noblesse

Cea mai impunătoare cameră, denumită astfel după stilul predominat care o caracterizează, sala Baroque se iveşte la capătul holului de la intrare . Asemenea unor bijuterii valoroase, vechile stucaturi fragile şi pe alocuri distruse, sunt readuse la viaţa. Acestea au fost curăţate cu grijă, restaurate şi suflate cu foiţă de aur. Privirea urcă de la acestea şi este captivată de pictură specială reprezentând o alegorie a artelor. Tema artistică este firească pentru o clădire care doreşte să găzduiască evenimente artistice, muzicale sau vernisaje.

Palatul Noblesse reprezintã locaţia ideală pentru organizarea de evenimente de networking şi evenimente corporate. Luxul este descris cu rafinament şi se regăseste în fiecare detaliu. Decorurile versatile sunt folosite adesea în sedinţe foto comerciale sau sedinţe foto private. Palatul este o locaţie de evenimente care are scopul de a-şi pune invitaţii în valore.In prezent este restaurat şi recondiţionat, păstrand în acelaşi timp din frumuseţea de alta dată. Este un loc menit sã te inspire prin designul unic, prin fiecare colţişor atent lucrat. Designul interior al încăperilor a fost realizat de echipele Studio inSIGN şi Noblesse Interiors.

Global Woman Club Bucharest – January 2020 Breakfast - Palatul Noblesse
Global Woman Club Bucharest – January 2020 Breakfast - Palatul Noblesse
Global Woman Club Bucharest – January 2020 Breakfast - Palatul Noblesse
Global Woman Club Bucharest – January 2020 Breakfast - Palatul Noblesse

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Website
View Organizer Website