Gala Excelentei „Impreuna/Be Yahad” – Clubul Cavalerilor Hospitalieri

Gala Excelentei „Impreuna/Be Yahad” – Clubul Cavalerilor Hospitalieri - Palatul Noblesse

Gala Excelentei „Impreuna/Be Yahad” – Clubul Cavalerilor Hospitalieri

Palatul Noblesse a avut onoarea sa gazduiasca in data de 10 decembrie 2019, in sala Baroque, „Gala Excelentei „Impreuna/Be Yahad”. Organizatorii evenimentului au fost Clubul Cavalerilor Hospitalieri (The Kinghts Hosspitalier Club – Knights of Malta ) alaturi de Fundatia Filderman pentru Educatie, Cultura si Arta. Cei prezenti la eveniment au avut parte de un recital de pian in interpretarea tinerei pianiste Erica Cadar si de vernisajul expozitiei de pictura care a cuprins lucrari realizate de 37 de tineri artisti, elevi ai colegiilor de arta din Bacau, Buzau si Constanta.

In deschiderea evenimentului, a fost semnat protocolul dintre Clubul Cavalerilor Hospitalieri si Fundatia Filderman. Documentul a fost semnat de directorul Fundaţiei Filderman, consilier in cadrul Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, Janina Ilie, si presedintele Asociatiei Clubul Cavalerilor Hospitalieri, George Rusu.

Evenimentele de la Palatul Noblesse

Cea mai impunatoare camera, denumita astfel dupa stilul predominat care o caracterizeaza, sala Baroque se iveste la capatul holului de la intrare . Asemenea unor bijuterii valoroase, vechile stucaturi fragile si pe alocuri distruse, sunt readuse la viata. Acestea au fost curatate cu grija, restaurate si suflate cu foita de aur. Privirea urca de la acestea si este captivata de pictura speciala reprezentand o alegorie a artelor. Tema artistica este fireasca pentru o cladire care doreste sa gazduiasca evenimente artistice, muzicale sau vernisaje.

Palatul Noblesse reprezeintã locatia ideala pentru organizarea de evenimente de networking şi evenimente corporate. Luxul este descris cu rafinament si se regaseste in fiecare detaliu. Decorurile versatile sunt folosite adesea în sedinte foto comerciale sau sedinte foto private. Palatul este o locaţie de evenimente care are scopul de a-şi pune invitaţii in valore.In prezent este restaurat si reconditionat, pastrand in acelasi timp din frumuseţea de alta data. Este un loc menit sã te inspire prin designul unic, prin fiecare colţişor atent lucrat. Designul interior al incaperilor a fost realizat de echipele Studio inSIGN si Noblesse Interiors.