Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fusion Arts – Arta e iubire, expoziția de artă dedicată iubirii, martie 2023

Pe 2 martie, în cadrul impresionant al Palatului Noblesse, s-a desfășurat expoziția Fusion Arts – Arta e iubire. Având o temă centrală puternică – iubirea – expoziția a reunit 15 artiști contemporani, deosebit de talentați. Aceștia și-au prezentat lucrările și pasiunea lor pentru artă, în fața unui public numeros, iubitor de artă și frumos.

expozitia de arta

Tema aleasă pentru expoziția de artă a fost una provocatoare, iubirea, prin intermediul căreia ne-am droit să evidențiem cât de puternic poate fi acest sentiment în viața noastră. Fiecare artist a pregătit o selecție reprezentativă de lucrări de artă, cu totul speciale, care au ilustrat perfect modul în care sentimentul de iubire poate fi transmis prin intermediul artei.

Expoziția de artă ”Fusion Arts – Arta e iubire”

Cei 15 tineri artiști români, care au expus în cadrul acestei expoziții de artă, au ales să abordeze subiectul într-un mod unic și personal. Artiștii care au expus în această expoziție de artă au fost: Marius Burhan, Dorina Cioplea-Văduva, Lavinia Falcan, Claudiu Victor Gheorghiu, Bianca Paraschiv, Teodora Vasilescu, Diana Savopol, Oana Bîrsan, Ingrid G., Dana Simion, Florin Zhu, Florentina Maria Popescu, Ersin Bactisa, Dragoș Neagoe și Cristina Georgescu.

Fiecare artist și-a prezentat propriile imagini expresive, în culori vibrante și forme neașteptate, care au evocat o gamă largă de emoții în sufletul publicului. Fiecare operă a fost o exprimare unică a modului în care artistul a perceput iubirea, și a oferint astfel publicului ocazia de a se bucura de o diversitate incredibilă a artei.

Palatul Noblesse a fost locul perfect pentru această expoziție de artă deoarece, prin grandiozitatea sa, se potrivește perfect cu aceste opere de artă unice. Amplasat în centrul Bucureștiului, cu o arhitectură remarcabilă și o poveste ce se spune de la 1881, Palatul Noblesse este adesea gazda evenimentelor de înaltă clasă.

Expoziția de artă ”Fusion Arts – Iubirea e artă” a fost o oportunitate minunată de a descoperi talentele unor artiști români remarcabili și de a admira frumusețea artei. Pentru iubitorii de artă, această expoziție a fost o ocazie unică de a vedea cât de frumos poate fi exprimat sentimentul de iubire prin artă. În același timp, pentru artiști, a fost o oportunitate minunată de a-și arăta talentul și de a împărtăși cu publicul pasiunea lor pentru artă.

Toți cei prezenți la eveniment au avut ocazia de a vedea și de a cumpăra lucrările prezentate, astfel încât să poată să le încadreze în colecțiile lor personale sau să le ofere cadou cuiva drag. De asemenea, artiștii au fost prezenți și au putut să răspundă la întrebări, dar au și discutat cu vizitatorii despre creațiile lor.

Expoziția de artă ”Fusion Arts – Iubirea e artă” a fost organizat de Fusion Arts Agency cu sprijinul Palatului Noblesse și Noblesse Group.

”Fusion Arts – Iubirea e artă” a fost un eveniment unic și incitant, care ne-a oferit ocazia de a ne conecta cu arta și de a simți puterea iubirii prin creația acestor tineri și talentați artiști.

Despre Fusion Arts

Fusion Arts Agency este agenția de artă, parte a Noblesse Group, ce și-a propus încă de la început să promoveze arta și artiștii români. Fusion Arts Agency contribuie activ la dezvoltarea carierei artistice și valorificarea creațiilor artiștilor aflați în portofoliu.

Fusion Arts Agency oferă artiștilor o platformă online de expunere a lucrărilor lor: www.fusionarts.ro. De asemenea, operele artiștilor sunt aduse în fața iubitorilor de artă prin organizează lunar a unor expoziții de artă, în cadrul Palatului Noblesse. Prin proiectele de design interior ale Noblesse Group, lucrările acestor artiști sunt integrate în diferite proiecte rezidențiale, hoteluri, birouri, etc.

Fusion Arts joacă un rol important în promovarea și dezvoltarea artei contemporane în România, sprijină tinerii artiști să își dezvolte propriul stil și să își găsească locul în lumea artei, iar acest lucru contribuie la diversificarea și îmbogățirea patrimoniului cultural al țării.

Despre Palatul Noblesse

Palatul Noblesse este unua dintre clădirile impresionante ale Bucureștiului, fiind cunoscut pentru arhitectura sa deosebită și istoria bogată. Construită în anul 1881, de către celebrul architect Alexandru Săvulescu, acestă clădire are o istorie impresionantă, de la înflorire, la decădere și la salvarea adusă în 2015 de familia Preda. După un proces complex de consolidare și restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioară si exterioară, cladirea a devint, începând cu 2015, unul dintre cele mai importante centre de design și artă, evenimente și cultură din Europa.

Prin implicarea sa în organizarea de expoziții de artă, Palatul Noblesse contribuie la promovarea culturii și artei în România și încurajează dezvoltarea și promovarea tinerilor artiști.

Despre Noblesse Group

Din 2007, brandul Noblesse Group aduce plus valoare în viața clienților, prin design interior, conceput cu pasiune si profesionalism. Echipa de arhitecți si designeri oferă servicii la cele mai înalte standarde, recunoscute atât pe piața autohtonă, cât și pe cea internațională.

Proiectele de design interior ale echipei Noblesse Group au primit, de-a lungul anilor, numeroase premii, precum Boutique Award, în cadrul „The Most Office”, pentru proiectul birouri Noblesse Group. În 2019, Noblesse Group a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de Build Magazine, iar pentru rezultatele excepționale obținute în inovație prin design interior, Noblesse Group a primit Premiul pentru excelență în inovație în design interior”, în cadrul Designer Awards, organizat de publicația LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie.

Membru al Asociației Internaționale de Design Interior din Marea Britanie, Noblesse Group are o experiență vastă și un portofoliu generos cu proiecte diverse, în care se regăsesc restaurări ale clădirilor de patrimoniu, amenajări interioare pentru hoteluri, restaurante, spații publice, apartamante, vile, sedii de companie si office-uri.

Sediul Noblesse Group este Palatul Noblesse, o adevarată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, datând din 1881 și construită de arhitectul Alexandru Săvulescu. După un proces complex de consolidare și restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioară si exterioară, cladirea devine, începând cu 2015, ceea ce este astăziunul dintre cele mai importante centre de design și artă, evenimente și cultură din Europa.

Fusion Arts - Arta e iubire, expoziția de artă dedicată iubirii, martie 2023 - Palatul Noblesse
Fusion Arts - Arta e iubire, expoziția de artă dedicată iubirii, martie 2023 - Palatul Noblesse
Fusion Arts - Arta e iubire, expoziția de artă dedicată iubirii, martie 2023 - Palatul Noblesse
Fusion Arts - Arta e iubire, expoziția de artă dedicată iubirii, martie 2023 - Palatul Noblesse