Eveniment H&M-iunie, 2019

Eveniment H&M-iunie

Sa ne imaginam o zi petrecuta in frumusetea Palatului Noblesse. Inca din prima clipa in care intram in holul principal al palatului ne vom delecta cu o atmosfera placuta creata de tablourile mari si frumos lucrate de pe pereti. Holul deschide usi spre noi interioare amenajate in stiluri diferite cu mobilier de top. Sala Baroque se evidentiaza prin stucaturile originale reconditionate cu grija.

Sala este folosita in special pentru evenimente de networking, corporate, nunti, botezuri, workshopuri, conferinte. Aici se gasesc facilitatile necesare unui evenimente de success precum sistem de sonorizare, aer conditionat, WI-FI. Pe langa toate aceste lucruri, locatia pune la dispozitie si o gradina exterioara imbracata in lumina si culoare.

Gradina dispune de mobilier, creand locul perfect pentru conversatii creative in aer liber. H&M a organizat un minunat eveniment, bucurandu-se in acelasi timp de gradina verde si frumoasa a palatului. Invitatii au avut ocazia sa admire cateva dintre lucrarile de arta expuse de artistii care colaboreaza cu Fusion Arts. Experienta creata a fost una unica, speciala si memorabila.

Palatul Noblesse este o locatie de evenimente care te va introduce intr-un univers cultural din care vor pleca numai cu amintiri placute.