Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Conferinta HoRes, evenimentul aniversar al revistei HoRes

5 noiembrie 2020

Conferinta HoRes

In data de 25 octombrie 2019Palatul Noblesse a gazduit Conferinta HoRes, evenimentul aniversar al revistei HoRes. In cadrul evenimentului si-au dat intalnireCatalin Mahu, Chef Jakob Hausmann, Antonio Passarelli, Michael Passarelli, Chef Cezar Munteanu, Radu Savopol, Sabin Cernea, Anca Nedea Pavel, Razvan Pirjol, Calin Ile, Dragos Raducan, Daniel Mischie, Dragos Panait, Octavian Moldovan, Simona Constantinescu, Cristina Huzum, Larisa Budaca, Gratiela Badicu, Nicu Moroianu, Otilia Demian, Florin Tancu, Corina Martin, Ioana Marian, Lucian Marinescu. , Palatul Noblesse este o cladire monument istoric, situata in centrul Bucurestiului.

Evenimentul s-a desfasoarat simultan pe 2 niveluri. Salile de la parterul Palatului Noblesse a gazduit conferinte pe subiecte de actualitate si “real things” cu care se confrunta investitorii si managerii din hoteluri, restaurante, cafenele in activitatea curenta, intr-un mod interactiv. Biblioteka Hub, a gazduit conferinte legate de gastronomie.

Wilmark si echipa lui de dansatori au incantat audienta cu un show special.

Evenimentele de la Palatul Noblesse

Palatul Noblesse reprezinta locatia ideala pentru organizarea de evenimente de networking si evenimente corporate. Luxul este descris cu rafinament si se regaseste in fiecare detaliu. Decorurile versatile sunt folosite adesea in sedinte foto comerciale sau sedinte foto private. Palatul este o locatie de evenimente care are scopul de a-si pune invitatii in valore.

Biblioteka Hub este o sala de evenimente care se bucura de intimitate. Sala este prevazute cu toate facilitatile necesare unui workshop de succes: videoproiector, flipchart, sonorizare, WI-fi. Aceasta beneficiaza de o iesire proprie in gradina Palatului.  Astfel in  cadrul activitatilor in aer liber cursantii au acess direct din incinta in gradina. Un rol important este ocupat de bucataria afiliata salii de evenimente Biblioteka. Bucataria este complet utiliata si pregatita pentru ateliere de gatit. Invitatii nostri pot folosi de la tacamuri si vesela pana la aparat de cafea, fridiger, cuptor, etc.

In prezent este restaurat si reconditionat, pastrand in acelasi timp din frumuseţea de alta data. Este un loc menit sa te inspire prin designul unic, prin fiecare coltisor atent lucrat. Designul interior al incaperilor a fost realizat de echipele Studio inSIGN si Noblesse Interiors.

 

 

Details

Date:
5 noiembrie 2020
Event Categories:
,

Venue

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Google Map
Phone
+40749232311
View Venue Website

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
View Organizer Website