Conferinta Forever Young Magazine – Decembrie 2019

Conferinta Forever Young Magazine – Decembrie 2019 - Palatul Noblesse

Conferinta Forever Young Magazine – Decembrie 2019

La Palatul Noblesse a avut loc Conferinta Forever Young Magazine, editia Decembrie 2019. Evenimentul a abordat conceptul de anti -aging, urmarind atat preventiv, cat si curativ, prelungirea tineretii, prin studii in domeniu, informatii din mai multe specialitati medicale corelate cu anti-aging-ul, nutritie, miscare, relaxare, stil de viata, tehnologii si produse anti-imbatranire. Un workshop dedicat femeilor antreprenoare cu dorinta de invatare continua. Palatul Noblesse este o cladire monument istoric, situata in centrul Bucurestiului.

Evenimentul s-a desfasoarat simultan pe 2 niveluri. In salile de la parterul Palatului Noblesse, invitatii au avut ocazia de a face o scanare cu biorezonanta, analiza dermato-estetica a pielii cu un analizator facial medical de ultima generatie, masaj. Biblioteka Hub, a gazduit un live cooking.

De asemenea, Wilmark si echipa lui de dansatori au incantat audienta cu un show special.

Evenimentele de la Palatul Noblesse

Palatul Noblesse reprezinta locatia ideala pentru organizarea de evenimente de networking si evenimente corporate. Luxul este descris cu rafinament si se regaseste in fiecare detaliu. Decorurile versatile sunt folosite adesea in sedinte foto comerciale sau sedinte foto private. Palatul este o locatie de evenimente care are scopul de a-si pune invitatii in valore.

Biblioteka Hub este o sala de evenimente care se bucura de intimitate. Sala este prevazute cu toate facilitatile necesare unui workshop de succes: videoproiector, flipchart, sonorizare, WI-fi. Aceasta beneficiaza de o iesire proprie in gradina Palatului.  Astfel in  cadrul activitatilor in aer liber cursantii au acess direct din incinta in gradina. Un rol important este ocupat de bucataria afiliata salii de evenimente Biblioteka. Bucataria este complet utiliata si pregatita pentru ateliere de gatit. Invitatii nostri pot folosi de la tacamuri si vesela pana la aparat de cafea, fridiger, cuptor, etc.

In prezent este restaurat si reconditionat, pastrand in acelasi timp din frumuseţea de alta data. Este un loc menit sa te inspire prin designul unic, prin fiecare coltisor atent lucrat. Designul interior al incaperilor a fost realizat de echipele Studio inSIGN si Noblesse Interiors.