Brand Essence – Marketing Masterclass, octombrie 2022

Brand Essence este o agenție de marketing strategic, branding și comunicare, fondată în 2016 de către Mihaela Mureșan, unul dintre cei mai respectați profesioniști din acest domeniu.

Brand Essence Marketing Masterclass

Cursurile organizate de Mihaela sunt foarte căutate de către cei care vor să se perfecționeze și să devină adevărați specialiști de marketing. Pentru cursurile organizate în București, Mihaela alege Biblioteka Palatului Noblesse, un spațiu perfect pentru a susține acest gen de evenimente.

Biblioteka este un loc de inspirțtie și documentație, un spațiu dedicat cursurilor, conferințelor, workshop-urilor, training-urilor, întâlnirilor de brainstorming și, nu în ultimul rând, evenimentelor.

Biblioteka reprezintă un concept urban, cu design industrial realizat de Studio Insign, în care se păstrează cărămida originală a clădirii de la 1881, fiind adusă la cele mai înalte standarde prin lucrările de consolidare, restaurare, dotările tehnice de încălzire în pardoseală, aport de aer proaspăt și aer condiționat. Un detaliu care conferă un plus de originalitate spațiului este reprezentat de plafonul de sticlă de deasupra încăperii, susținut de o structura metalică foarte rezistentă.

Biblioteka  este compusă din două încăperi, o cameră principală și o cameră secundară ce servește ca spațiu pentru pauzele de cafea și socializare. Suportul logistic oferit este de cea mai înalta calitate, sala fiind prevăzută cu videoproiector, laptop, ventiloconvectoare cu termostat de aer rece și cald, internet WI-FI și sistem de sonorizare performant. Biblioteka Hub dispune de 2 intrări, una din interior și una din exterior, cea de-a doua ducând direct către terasă Palatului Noblesse – Lifestyle Palace, un spațiu generos și relaxant, o oază de verdeață și intimitate în atmosfera istorică a Bucureștiului. În ceea ce privește capacitatea, spațiul este adaptabil în funcție de tipul evenimentului.

Astfel, la masă se pot așeza circa 30 de persoane, în formulă de evenimente tip cocktail pot fi aproximativ 80-100 de persoane, iar tip conferință 40-45 de persoane.

Toate produsele folosite la designul Biblioteka  precum mobilierul, corpurile de iluminat, pardoselile, accesoriile, plăcile de gresie, provin de la unii dintre cei mai mari și renumiți producători de obiecte de design interior, care se regăsesc în portofoliul Noblesse Interiors.

După cum vă puteți da seama, un spațiu ca acesta, versatil și bine echipat, este cel mai potrivit, atât pentru trainer, cât și pentru cursanți.

Marketing Masterclass – Brand Essence

Programul de Marketing Masterclass al Mihaelei Mureșan, este unul intens, care durează trei zile. În fiecare zi sunt abordate teme diferite. În prima zi se discută despre brandigul strategic, a doua zi este rezervată pentru Marketingul strategic, iar cea de-a treia zi se discută despre comunicare și implementare.

”Pentru toți cei care vor să își îmbunătățească activitatea de marketing și să învețe cum se trasează firul roșu de la strategie la execuție, am creat pachetul Marketing Masterclass de 3 cursuri de o zi, la sfârșitul cărora vei rămâne cu o hartă mentală foarte clară despre ce înseamnă o strategie de marketing și cum susține ea afacerea, despre cum se împletește cu strategia de branding și mai apoi cum ajunge implementată prin comunicare și promovare și cum se măsoară rezultatele.” – Mihaela Mureșan despre Marketing Masterclass.

Alege cu încredere Biblioteka Palatului Noblesse, pentru organizarea următoarelor trainiguri, cursuri, team building-uri sau workshop-uri.

Brand Essence – Marketing Masterclass, octombrie 2022 - Palatul Noblesse
Brand Essence – Marketing Masterclass, octombrie 2022 - Palatul Noblesse
Brand Essence – Marketing Masterclass, octombrie 2022 - Palatul Noblesse
Brand Essence – Marketing Masterclass, octombrie 2022 - Palatul Noblesse