Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Botez Vis de iarna, ianuarie 2022

Petrecerea de botez se numară printre evenimentele cele mai încărcate de emoție și bucurie.

Locatii botez Bucuresti
Botez la Palatul Noblesse

Deși aceste petreceri sunt mai restrânse, de multe ori se poate întâmpla ca petrecerea de botez să capete aceeași amploare ca și nunta. Organizarea unui botez necesită la fel de multă implicare, dăruire și, desigur, profesionalism ca în cazul oricărui alt eveniment.

În cadrul Palatului Noblesse, fiecare eveniment este personalizat în detaliu, de la decorarea și amenajarea sălilor, până la alegerea meniului de mâncare și băuturi conform preferințelor clienților noștri.

Dacă în cazul petrecerii de nuntă timpul pentru organizare este destul de mare, în cazul botezului multe mămici preferă să înceapă pregătirile după venirea bebelușului pe lume, așadar timpul este limitat. Cu ajutorul echipei noaste de specialiști, întregul proces de organizare nu va fi doar rapid, ci se va dovedi o plăcere și o bucurie.

Palatul Noblesse, o locație plină de istorie, cu interioare grandioase și elegante, care te transpun în atmosfera vremurilor de altă dată, a balurilor sofisticate și a seratelor, este locul ideal pentru evenimente speciale, cu adevărat memorabile.  Acesta poate găzdui evenimente intime, cu 20 – 30 de invitați, dar și evenimente mai mari, capacitatea maximă fiind de 100 de persoane.

Familia Popescu și-a dorit pentru botezul celui de-al doilea lor băiețel, o petrecere intimă, ca un vis de iarnă. Aceștia au visat la un decor feeric, iar împreună cu Idyllic Events, partenerii noștri, am reușit să le depășim așteptările.

În ceea ce privește meniul, acesta a fost personalizat în întregime, conform preferințelor clienților, iar preparatele rafinate și savuroase pregătite de Pastel Lab au impresionat invitații.

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Website
View Organizer Website