Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Botez familia Voicu, februarie 2022

20 februarie

Botez familia Voicu, februarie 2022

Botezul este un eveniment cu totul aparte, încărcat de emoție și semnificații, un moment unic în viața copilului, dar și a părinților.

Deși petrecerile de botez  sunt mai restrânse, de multe ori se poate întâmpla ca petrecerea de botez să capete aceeași amploare ca și nunta. Organizarea unui botez necesită la fel de multă implicare, dăruire și, desigur, profesionalism ca în cazul oricărui alt eveniment.

Botez la Palatul Noblesse

În cadrul Palatului Noblesse, fiecare eveniment este personalizat în detaliu, de la decorarea și amenajarea sălilor, până la alegerea meniului de mâncare și băuturi, conform preferințelor clienților noștri.

Palatul Noblesse, o locație de poveste, pune la dispoziție spații inedite pentru organizarea de evenimente memorabile, chiar în centrul Bucureștiului!

Interioarele sale elegante, îmbrăcate în culori și lumini calde, unde totul este amenajat într-o armonie perfectă, vor accentua importanța unui moment atât de special cum este botezul. Având o capacitate de până la 100 de persoane, Palatul Noblesse poate găzdui evenimente private unice, intime și memorabile, cu iz de poveste.

Pe lângă locația de poveste, un meniu exclusivist și un Event Manager dedicat, Palatul Noblesse vă poate pune la dispoziție decorațiuni florale și design personalizat, servicii de: entertainment, foto, video; cât și personal profesionist (hostess, ospătari, bucatar).

Pentru mai multe detalii legate de organizarea unui botez de poveste la Palatul Noblesse, vă rugăm să ne contactați prin email – event.manager@palatulnoblesse.ro sau telefonic la +40 749 232 311.

Loc de desfășurare

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Hartă Google
Telefon:
+40749232311
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Organizator

Palatul Noblesse
Telefon:
+40749232311
Email:
event.manager@palatulnoblesse.ro
Vezi site-ul web Organizator