Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Botez familia Voicu, februarie 2022

Botezul este un eveniment cu totul aparte, încărcat de emoție și semnificații, un moment unic în viața copilului, dar și a părinților.

Aranjamente florale pentru botez
Botez familia Voicu, februarie 2022

Deși petrecerile de botez  sunt mai restrânse, de multe ori se poate întâmpla ca petrecerea de botez să capete aceeași amploare ca și nunta. Organizarea unui botez necesită la fel de multă implicare, dăruire și, desigur, profesionalism ca în cazul oricărui alt eveniment.

În cadrul Palatului Noblesse, fiecare eveniment este personalizat în detaliu, de la decorarea și amenajarea sălilor, până la alegerea meniului de mâncare și băuturi, conform preferințelor clienților noștri.

Palatul Noblesse, o locație de poveste, pune la dispoziție spații inedite pentru organizarea de evenimente memorabile, chiar în centrul Bucureștiului!

Interioarele sale elegante, îmbrăcate în culori și lumini calde, unde totul este amenajat într-o armonie perfectă, vor accentua importanța unui moment atât de special cum este botezul. Având o capacitate de până la 100 de persoane, Palatul Noblesse poate găzdui evenimente private unice, intime și memorabile, cu iz de poveste.

Pe lângă locația de poveste, un meniu exclusivist și un Event Manager dedicat, Palatul Noblesse vă poate pune la dispoziție decorațiuni florale și design personalizat, servicii de: entertainment, foto, video; cât și personal profesionist (hostess, ospătari, bucatar).

Botez la Palatul Noblesse
Design de eveniment
Candy bar botez
Candy bar botez