Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Botez, familia Raican, octombrie 2021

Botez, familia Raican, octombrie 2021 - Palatul Noblesse
Botez, familia Raican, octombrie 2021 - Palatul Noblesse

Botez de poveste, petreceri de botez in Bucuresti, locatie privata de botez in Bucuresti, botez in Bucuresti, toate cautarile familiei Raican si-au gasit raspunsul la Palatul Noblesse.

Botezul este un eveniment cu totul aparte, incarcat de emotie si semnificatii, un moment unic in viata copilului, dar si a parintilor.

Amplasat in centrul istoric al Bucurestiului, in imediata apropiere a Bisericii Sfintilor, Palatul Noblesse reprezinta o adevarata bijuterie ahitecturala si culturala, fiind prima constructie eclectica construita in anul 1881, dupa planurile celebrului arhitect, Alexandru Savulescu.

Avand o capacitate de pana la 100 de persoane, Palatul Noblesse poate gazdui evenimente private unice, intime si memorabile, cu iz de poveste.

Interioarele sale elegante, imbracate in culori si lumini calde, unde totul este amenajat intr-o armonie perfecta, au accentuat frumusetea si importanta unui moment atat de special pentru familia Raican. Botezul fetitei lor a avut ca tematica “unicornul”, iar culoarea predominanta a petrecerii a fost lila.

Familia a optat pentru un meniu tip bufet, de care s-a ocupat cu grija si atentie deosebita la gust si detalii, prietenii si partenerii nostrii, Pastel lab, oferindu-le invitatilor o varietate de preparate, pe toate gusturile. Momentul dulce al serii, cat si candy bar-ul au fost pregatite tot de acestia.

Fiecare eveniment organizat in cadrul Palatului Noblesse este personalizat in detaliu, pornind de la meniu si pana la amenajarea si decorarea spatiului.

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Website
View Organizer Website