Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Botez familia Cobilinschi, mai 2022

Petrecerea de botez, primul eveniment al copilului tău, primul lui contact cu toți cei apropiați, este un eveniment cu o încărcătură emoțională puternică.

Atât slujba religioasă, cât și petrecerea de botez, vor rămâne în amintirea voastră și a invitaților, iar locațiile alese vor juca un rol important în crearea unui eveniment cu adevărat special și memorabil.

Amplasat în centrul istoric al Bucureștiului, în imediata apropiere a Bisericii Sfinților, Palatul Noblesse reprezintă o adevărată bijuterie ahitecturală și culturală, fiind prima construcție eclectică construită în anul 1881, după planurile celebrului arhitect, Alexandru Săvulescu.

Familia Cobilinschi, și-a dorit pentru botezul fiicei lor, o locație cu iz de poveste, iar când au descopit palatul din inima capitalei, au știut că este locația perfectă pentru petrecerea la care visau.

Tematica evenimentului s-a potrivit perfect cu interioarele elegante ale Palatului Noblesse, îmbrăcate în culori si lumini calde, unde totul este amenajat într-o armonie perfectă.

Pentru mai multe detalii legate de organizarea unui botez de poveste la Palatul Noblesse, vă rugăm sa ne contactați prin email – event.manager@palatulnoblesse.ro sau telefonic la +40 749 232 311.