Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BeAbstract in Art by Liviu Mihai- spectacol de arta contemporana – Iunie 2014

5 noiembrie 2020

BeAbstract in Art by Liviu Mihai- spectacol de arta contemporana – Iunie 2014

La Palatul Noblesse a avut loc intr-o atmosfera selecta, dominata de arta, evenimentul cultural BeAbstract by Liviu Mihai in cadrul caruia au fost prezentate noile piese ale colectiei cu acelasi nume care se remarca prin elementele pictate manual.

Gazda evenimentului a fost Palatul Noblesse – Lifestyle Palace oferind cadrul perfect pentru aceasta alegorie a simturilor si a artelor transpusa intr-un show artistic inedit.

A fost un spectacol care a imbinat diferite forma ale artei, mai precis pictura, dansul, muzica, fashion-ul si designul interior intr-un mediu elegant unde istoria si arhitectura se impletesc armonios. Invitatii au fost impresionati de frumusetea salilor, de maiestria restaurarii stucaturilor si nu in ultimul rand de eleganta pieselor de mobilier.

Toti cei prezenti s-au bucurat de momente speciale si antrenante, de la dans contemporan oferit de Simona Deaconescu si muzica de violoncel oferita de Mihail Grigore, pana la o expozitie de pictura realizata de artistul Liviu Mihai si o prezentare fashion a noii linii de tricouri si bluze „Be Abstract” marca „Dress up in Art”, care invita la introspectie si la libertatea in exprimare.

Palatul Noblesse- Lifestyle Palace reprezinta spatiul perfect pentru cele mai inedite evenimente culturale, unde istoria si arta se imbina armonios.

După o  atentă și acerbă muncă de consolidare, restaurare, amenajare interioară și exterioară care a durat circa 3 ani, clădirea de pe str Sfinților no 7  primește pe lângă o nouă viață și un nume de rezonanță puternică «Palatul Noblesse», demnă fiind  de noul statut care i se atribuie de către  proprietarii actuali .

Details

Date:
5 noiembrie 2020
Event Categories:
,

Venue

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Google Map
Phone
+40749232311
View Venue Website

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
View Organizer Website