ARTS AFTER WORK- Meet & Greet 2019

FUSION ARTS EXPO 2019

Cand? 10 MAI

ORA 18:00

Unde? PALATUL NOBLESSE

STR. SFINITLOR NR. 7

INTRARE LIBERA

Chiar dacă există întotdeauna ceva de făcut în București, pe 10 mai te invitam la ARTS AFTER WORK- Meet & Greet, un eveniment deschis spre dezbatere, parte a evenimentului Fusion Arts Expo 2019! În acest an, suntem mai mult ca niciodată dedicați conectării arhitecților și designerilor cu tinerii artisti, oferindu-va tot sprijinul nostru pentru modul în care lucrările voastre pot fi prezentate în proiectele noastre de design interior.

Putem învăța multe din artă și ne place să încorporăm diversele sale forme în toate tipurile de proiecte. Asadar, va invitam sa ne intalnim si sa povestim cu echipa Studio InSIGN si Noblesse Interiors, sa facem schimb de idei si sa gasim impreuna cea mai buna forma de a va pune in evidenta lucrarile in proiectele de design interior.

In ultimii ani, exista o nevoie a fiecarui designer și arhitect de a avea la dispozitie lucrari de artă pentru a impresiona un spațiu, cu sentiment și scop, dar foarte puțini oferă o șansă de a include arta in proiectele la care lucreaza. Multi dintre voi ati rătăcit, creându-va îndoieli și temeri și ridicând suspiciuni cu privire la eventualele relații profesionale. Astfel, Studio InSIGN doreste a fi un pionier in a incuraja fuziunea dintre arte!

Parteneri Media: Radio Classic, BucurestiTV, DCNews, Revista Tango – Marea Dragoste, LiterNet.ro, Ziarul Metropolis, B365, Catchy, Ceașca de Cultură, Calendar Evenimente, Agenția de Carte, ArtOut, ArtLine, PRwave, 4Arte.ro, Orașul Meu, În Oraș, Promenada Culturală, Literomania, Bucurestii vechi si noi, Bucharest Cultural Events, Autentici.info, www.bizi.ro, Online Gallery, Jurnal de București, BookHub, RoEvents, România Pozitivă, IQads, urbeamea.ro, Jurnalul de Afaceri și Revista Actualitatea Muzicală a UCMR, 9AM, Wall Street, Business Woman, Feeder, Kudika, Garbo, Radar de media.

ARTS AFTER WORK- Meet & Greet 2019