Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Articol Business Woman

5 noiembrie 2020

Articol Business Woman - Palatul Noblesse

O oază de stil în centrul Bucureştiului

Clădire monument istoric ce întâmpină oaspeţii încă din 2014, Palatul Noblesse oferă de fiecare dată, o călătorie sofisticată în trecutul său pasionant. Distinsele sale încăperi, reprezintă o experienţă în universul stilului autentic, unde au loc cele mai cosmopolite şi eclectice evenimente din Bucureşti.

Cele 17 încăperi, proiectate şi amenajate de către Studio Insign şi Noblesse Interiors, oferă un cadru prestigios pentru orice ocazie: de la lansări de produs, întâlniri de business, vernisaje, baluri, spectacole de modă şi recepţii de nuntă, până la şedinţe foto personale şi comerciale, conferinţe de presă, cursuri, training-uri şi petreceri în grădina de vară.

Etajul palatului este împărţit în 7 încăperi în stiluri de design diferite, inundate de lumină şi inspiraţie. Aici, fie că este vorba de o şedintă foto, o filmare, o expoziţie sau o întălnire de business, fiecare persoană sau brand se poate reinventa.

Cu o suprafaţă de 300 mp, parterul palatului oferă un fundal spectaculos pentru evenimente corporate şi private, dezvăluind detalii arhitecturale progresive şi design-ul classic al interiorului cu tonuri calde. Astfel, el poate fi folosit ca spaţiu expansiv sau împărţit într-o varietate de configuraţii mai mici pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor clientului, având deschidere către o frumoasă grădină, făcând astfel combinaţia ideală pentru divertisment în interior şi în aer liber.

Călătoria continuă în subteran, care adăposteşte Biblioteka HUB, un spaţiu în antiteză cu parterul şi etajul, unde s-a folosit un stil industrial-urban şi unde s-a păstrat cărămida originală de la 1881 a cladirii.

Spaţiul este dedicat cursurilor, conferinţelor, workshop-urilor şi training-urilor şi este compus din 3 încăperi: partea de demisol cu un plafon de sticlă ce serveşte ca zonă de networking, camera principală de cursuri şi o cameră secundară drept spaţiu de bar si bucătărie, pentru partea de catering.

Cu acces din parterul palatului şi din Biblioteka HUB, grădina de vară, iluminată adecvat, este ideală pentru petreceri şi evenimente în aer liber atât pe timpul zilei cât şi seara, creând posibilitatea de a realiza proiecţii, a găzdui concerte live şi a amenaja terasa.

Versatil, Palatul Noblesse- Lifestyle Palace poate adăuga oricărui eveniment corporate sau privat note clasice, elegante sau trendy.

Details

Date:
5 noiembrie 2020
Event Category:

Venue

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Google Map
Phone
+40749232311
View Venue Website

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
View Organizer Website