Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Arta in spatiul privat cu Murgociu, Badea si Floreanu, aprilie 2016

5 noiembrie 2020

Arta in spatiul privat cu Murgociu

Cea de-a treia expozitie din cadrul proiectului „Arta in spatiul privat” este dedicata artistilor Andreea Floreanu, Ovidiu Murgociu si Dan Badea si este organizata de Asociatia Culturala Noblesse impreuna cu UNICAT. Daca primele doua expozitii din proiect au fost expozitii personale, pentru cea de-a treia expozitie venim cu o abordare noua: trei artisti, trei modalitati diferite de a privi arta, trei stiluri diferite – toate imbinate in interioarele diverse si luxuriante ale Palatului Noblesse. Ce-ar fi o amenajare interioara fara arta? In fond, elementul cu cea mai mare incarcatura vizuala, singurul element care poate ramane unic si de neinlocuit intr-un interior este un tablou.

Astfel, cu expozitia Badea, Floreanu & Murgociu la Palat ne propunem sa va prezentam un mix intre dinning-uri Art Deco si picturile abstracte ale lui Ovidiu Murgociu, intre dormitoarele romantice si lucrarile inspirate de arta bruta a lui Dan Badea, dar si o imbinare perfecta ca tema si culori intre Salonul de Ceai si picturile Andreei Floreanu, inspirate din jungla tropicala. Asociatia Culturala Noblesse a fost creata in 2014 la initiativa Noblesse Group, cu scopul de a sustine dezvoltarea prin cultura.

Este o initiativa de a dezvolta un marketing cultural de exceptie asumat deja de toate brandurile din Noblesse Group. Asociatia a aparut ca o urmare fireasca a actiunilor multiple de sustinere a culturii nationale si internationale si de a oferi un cadru potrivit catre descoperirea si constientizarea propriilor valori. Viziunea Asociatiei Culturale Noblesse se bazeaza pe ideea de dezvoltare a Romaniei printr-o activa sustinere a designului interior, a arhitecturii si a artelor. UNICAT este o agentie de arta emergenta dedicata scenei contemporane din Romania. Elvira Flora Lupsa a fondat agentia cu telul de a raspandi arta contemporana autohtona in spatii neconventionale si online, oferind si consultanta accesibila pentru colectionarii la inceput de drum. www.unicat.co Artworks via Unicat. Photography by Sorin Lupsa.

Details

Date:
5 noiembrie 2020
Event Categories:
,

Venue

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Google Map
Phone
+40749232311
View Venue Website

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
View Organizer Website