Aniversare 1 an Amiray Zeed, aprilie 2022

Prima aniversare a copilului vostru este un moment extrem de emoționant, o zi care va rămâne pentru totdeauna în amintirea voastră, ca părinți și despre care și el își va dori să îi povestiți peste ani.

Palatul Noblesse
ANiversare la Palatul Noblesse

Fie că alegeți o petrecere cu familia și mulți prieteni sau ceva foarte restrâns, organizarea acestei aniversări merită toată atenția și implicarea voastră.

Familia Zeed, și-a dorit pentru aniversarea de 1 an a băiețelului lor, Amiray, o petrecere desprinsă din povești, iar Palatul Noblesse s-a dovedit a fi locația ideală pentru evenimentul lor.

ANiversare la Palatul Noblesse

Tematica petrecerii s-a concentrat în jurul a două concepte, “Agentul 007” si “Tuxedo”, iar aceasta s-a regăsit atât în decor, candy bar, tortul aniversar, cît și în momentele de entertainment alese.

Decorul glamorous, în nuanțe de ivoire, negru și auriu, care a fascinat toți invitații, a fost realizat de Maison Daddo.

Pianistul Xenti Runceanu, împreună cu soția sa, violonista Florentina Runceanu au oferit două momente live extrem de emoționante, iar DJ Cristi (Urban Events) a întreținut atmosfera pe tot parcursul petrecerii.

Meniul cu specific libanez a fost personalizat întocmai preferințelor clinților, iar partenerii noștri, Pastel Lab, au impresionat și de acestă dată atât prin savoare și gust, cât și prin prezentarea preparatelor.

Palatul Noblesse, o locație plină de istorie, cu interioare grandioase și elegante, este locul ideal pentru evenimente speciale, cu adevărat memorabile.  Acesta poate găzdui evenimente intime, cu 20 – 30 de invitați, dar și evenimente mai mari, capacitatea maximă fiind de 100 de persoane.

Aniversare Palatul Noblesse
Decoruri petreceri private
Aranjament sala pentru evenimente private
Aniversare 1 an Amiray Zeed, aprilie 2022 - Palatul Noblesse
Aniversare 1 an Amiray Zeed, aprilie 2022 - Palatul Noblesse
Tort festiv