Gala Elle Style Awards

 

Palatul Noblesse, martor a numeroase evenimente deosebite in Bucuresti, a fost gazda mult asteptatei gale Elle Style Awards 2020.

Decorurile unice si atmosfera boema claseaza aceasta bijuterie arhitecturala in topul preferintelor pentru evenimentele din Bucuresti.

 

Eveniment Glamour intr-o atmosfera vibranta

 

Gala Elle Style Awards este unul dintre cele mai stylish evenimente al anului, iar editia din 2020 a fost adaptata conditiilor sociale, migrand in online. Decorul glamourous si invitati pe masura au bucurat publicul de acasa.

Nuantele vibrante de auriu completate perfect de albul diafan al florilor si decorul in stil baroque a salii principale au creat o incursiune in timp. Amintind de galele anilor `20.

 

Sala Baroque – decorurile nobile si elementele originale de la 1881

 

Cea mai impunatoare camera, denumita astfel dupa stilul predominat care o caracterizeaza, camera «Baroque» se iveste la capatul holului de la intrare.

Sala Baroque este asemenea unor bijuterii valoroase. Vechile stucaturi fragile si pe alocuri distruse, sunt readuse la viata dupa ce au fost curatate cu grija, restaurate si suflate cu foita de aur. Privirea urca de la acestea si este captivata de pictura speciala reprezentand o alegorie a artelor, tema artistica fiind fireasca pentru o cladire care doreste sa gazduiasca evenimente artistice, muzicale sau vernisaje. In antichitate era uz comun tehnica personificarii cu scopul de a da o infatisare conceptelor abstracte, aducandu-le mai aproape de specificul uman.

Momentul culminant al evenimentului a fost decernarea premiilor, completat de momentul artistic al Irinei Rimes.

Palatul Noblesse este o emblema pentru evenimente deosebite in Bucuresti. 

 

 

  

 

 

 

Special Moments that Live Forever!