Sala Luxury – O intruchipare a frumosului

Descoperă palatul

Sala Luxury

Pășind în sala Luxury, te vei lăsa purtat într-o atmosferă elegantă, cu nuanțe luxury puse în evidență de stilul eclectic, multă lumina naturală și o pictură statement pe unul dintre pereții sălii.

Așa cum este evidențiat în denumire, sala Luxury are un design special, îmbinând ireproșabil decorațiunile de lux cu mobilier al marilor brand-uri din acest domeniu. Atât accentele luxury cât și nuanțele deschise ale pieselor de mobilier, armonizează încăperea, ceea ce face din Luxury o sală perfectă pentru evenimente private sau evenimente corporate.

În această cameră regăsim mixul de alb și negru din marmură, un mix and match perfect, fiind un spațiu ideal pentru mese private, expoziții diverse, evenimente într-un cadru restrâns, workshop-uri, ședință foto, lansări de produse sau conferințe. Camera are o suprafață de 25 de mp și este dotată cu sistem de sonorizare.

Fashion, lifestyle și lux, acestea sunt câteva din ingredientele pe care le-am folosit la amenajarea acestei camere, oferind un altfel de exemplu în designul interior de calitate.

În tandem cu stilul architectural al Palatului Noblesse, sala Luxury aduce în atenția publicului frumusețea de odinioară, prin accente moderne, precum corpurile de iluminat, oglinda aurie și obiectele de mobilier în ton cu ultimele tendințe. 

Special Moments That Live Forever